Selamlar, geçen gün bilgisayarda bir şeyden süphelendiğim için sıfırlamak zorunda kaldım ve güzelim Windows sıfırladıktan sonra kendini 1903 sürümüne çıkartmış, biraz cahildim yeni öğrendim. Windows. Old dosyası vardı C'de ama içi boştu ben de yer kaplamaması için sildim çünkü acayip bir performans düşüşü vardı. Bugün dedim galiba ben yanlış sıfırladım ve yine sıfırladım lâkin sürümdenmiş nasıl sürümü düşürürüm veya bu performans sorununu nasıl geçirebilirim?
Selam, windows.old klasörü de silinmişse temiz kurulum yapmanız gerekiyor. Temiz kurulum yaparsanız 1903 sürümünde de bir sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum. Ben önceki sürüme dönmekte kararlıyım derseniz o sürümün ISO dosyasını indirip kurulum yapabilirsiniz.
UEFI Windows 10 kurulum rehberimizde bilgisayarınıza nasıl adım adım en son sürüm Windows 10 kurabileceğinizi gösteriyoruz. Satın aldığınız bilgisayarla
Hızlı açılan bir Windows istiyorsanız kurulumu UEFI olarak gerçekleştirmelisiniz. İşte UEFI kurulum için Windows 10 USB hazırlama rehberimiz. UEFI, yani