Windows 10 Sürüm Önerisi

selef

Hectopat
Katılım
3 Aralık 2020
Mesajlar
936
Çözümler
2
Yer
Bohemian Grove
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Tekrardan herkese merhaba! Şu anda sahip olduğum bilgisayarımın donanımları çok düşük. 4 GB RAM ve Intel 1.87 GHz işlemcisine sahibim. HDD kullanıyorum. Ve işletim sistemi konusunda kafam karışmış durumda. Birçoğunu denedim ama bir karara varamadım; gerek Windows 7, gerek Windows 8.1 ve gerekse Windows 10. Bu işletim sistemlerinin sürümlerini birçok kez kullandım; özellikle de Windows 10 işletim sistemini.

Windows 7 çok eski olduğundan, kullanmak istemiyorum. Windows 8.1 ise, driverler konusunda biraz sıkıntılı. Geriye bir tek Windows 10 kalıyor. Ben Windows 10'un görsel temasını ve kararlılığını çok seviyorum. Ama işlemciyi fazlasıyla yoruyor. Bu yüzden son sürümü kullanmam mümkün değil. Sorum şu; LTSC ve 1511 sürümleri dışında, Windows 10'un sürümlerinden hangisini önerirsiniz?

Not: Linux işletim sistemini kullandım, fakat fazla beğenmedim.
 
Tekrardan herkese merhaba! Şu anda sahip olduğum bilgisayarımın donanımları çok düşük. 4 GB RAM ve Intel 1.87 GHz işlemcisine sahibim. HDD kullanıyorum. Ve işletim sistemi konusunda kafam karışmış durumda. Birçoğunu denedim ama bir karara varamadım; gerek Windows 7, gerek Windows 8.1 ve gerekse Windows 10. Bu işletim sistemlerinin sürümlerini kullandım; özellikle de Windows 10 işletim sistemini.

Windows 7 çok eski olduğundan, kullanmak istemiyorum. Windows 8.1 ise, driverler konusunda biraz sıkıntılı. Geriye bir tek Windows 10 kalıyor. Ben Windows 10'un görsel temasını ve kararlılığını çok seviyorum. Ama işlemciyi fazlasıyla yoruyor. Bu yüzden en son sürümü kullanmam mümkün değil; O zaman gelelim soruma; LTSC ve 1511 sürümleri dışında, Windows 10'un sürümlerinden hangisini önerirsiniz?

Not: Linux işletim sistemini kullandım, fakat fazla beğenmedim.
Performansa bağlı olmak istiyorsanız şu an kullandığınız sürüm gayet iyi.
 
Aslında şu an için en iyisi 20H2 ama son sürüm olduğu için kullanmazsınız. O yüzden bana göre en rahatı 1909.
 
Windows 10 Home ve 20H2 sürümünü öneririm.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı