Merhaba arkadaşlar, ben Windows 10 pro kullanıyorum.
Bugün bilgisayarım kendi kendine
" • Windows 10 Pro, sürüm 1511'e 10586 yükseltin. "
diye bir güncelleştirme indirmiş. Sonra farkına vardım ki bu kökten yükseltecek bilgisayarı .Yani bilgisayarımı bir sonraki sürüme yükselticek dosyalar falan taşınıcak. Şimdi bana sunduğu seçenekler şimdi restart at (yükseltme 10-20 dakika kadar sürebilir) veya bana 5 gün içinden bir gün ve saat seç diyor. Fakat ben istemiyorum çünkü bir önceki windows 10 pro kullanışımda bi sürüm yükseltmesi geldi sürümü yükselttim sonra bi baktım hiçbir 64 bit uygulama açılmıyor. Giriyorum photoshop cc 64 bit mavi ekran veriyor sonra kullandım aldırış etmedim artık tak etti mavi ekranlar sinir oldum bu kadar yeni PC'ye bu kadar mavi ekran olmaz diye gittim windows 7 kurdum sonra bi baktım laptop yeni windows 7 sürücüsü uyumlu yok döndüm yeniden windows 10 pro işte birkaç ay kullanıyorum yine bu lanet sürüm yükseltme geldi. Nasıl kurtulabilirim yardım edin lütfen. Baktım hiç bir seçenek yok iptal falan illaki restart atıp sürümümü yükseltecek!
Dediğinizin bana hiçbir şekilde yararı yok zaten biliyorum.Benim sorduğum soruyla verdiğiniz cevabın alakası bile yok.Tek ortak yanı windows 10 lafı.Ben burada yeni sürüm yükseltme hazırlanmış kurucam diyor bilgisayara ille onu nasıl kapatıcağımızı soruyorum.Üstüne üstün bide türkçe harf kullanımı yüzünden ceza veriyorsunuz nasıl bi forum anlamadım ben ya.Bunada verin ne güzel olur.
Maalesef sorduğum sorunun cevabı bu değil Bu sadece güncelleştirme indirilmesini kapatıyor.Benimki çoktan indirdi windows 10 un yeni servis paketini.Şimdi kurmak istiyor onu nasıl engellerim onun çözümünü arıyorum teşekkürler yinede.
İlk başta sıradan tıklayıp dosyayı silmeyi denedim fakat izin vermedi.Sonrada şu çalıştır yerinden " cleanmgr /sageset:11 " komutunu denedim oradan buldum temporary windows installation filesi işaretledim bastım cleanup system files'a ama hiçbir değişiklik olmadı :/
Silerken adminstrator yetkisi istiyor zaten yöneticiyim.Sağ tıklayın engeli kaldırmayı denedim.İzinlerden tam yetki verdim klasör üzerinde ama değişen birşey yok silinmiyor illet..
Şuanda son durum C:\$WINDOWS.~BT klasöründekileri cmd ile sildim.Birtek Sources diye klasör kaldı ondada birşey yokta fakat hala Power Off yerinde shut down and update yazıyor :/
Ne yapacak bu deli olmayan dosyalarla kendinimi güncellicek acaba