Çözüldü Windows 10 sürümünüz yakında kullanılamayacak hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Atakan Akdoğan

Kilopat
Merhabalar bugün bilgisayara sağ altta bildirim geldi ve sürümünüz yakında kullanılamayacak diyor. Ama güncellemeleri denetle dediğimde Güncelsiniz diyor. İşin ilginci ben hala 1909 sürümünü kullanıyormuşum, yeni 20H2 güncellemesini almamış bilgisayarım. Orijinal windows kullanıyorum, nasıl çözebilirim bu sorunu acaba?

Çözüm
Hocam sıkıntıdan ziyade 20H2'ye geçmenize zorlayacaktır sizi. 20H2 sürümüne güncelleyin bilgisayarınızı, sorun ortadan kalkar.
Merhabalar bugün bilgisayara sağ altta bildirim geldi ve sürümünüz yakında kullanılamayacak diyor. Ama güncellemeleri denetle dediğimde Güncelsiniz diyor. İşin ilginci ben hala 1909 sürümünü kullanıyormuşum, yeni 20H2 güncellemesini almamış bilgisayarım. Orijinal windows kullanıyorum, nasıl çözebilirim bu sorunu acaba?

20H2 sürümüne geçiş yapın hocam.

20H2 sürümüne geçiş yapın hocam.

Peki bu normal mi benim bilgisyaarımın otomatik geçmemesi bir sıkıntı olur mu ilerleyen zamanlarda da?

Bende de aynı uyarıyı veriyor. Ama daha sürüm 2004 hazır değil diyor. Yazdıklarınızı uygulayarak geçeyim mi?

Dosya Ekleri

• capture_20210314133847894.jpg
    capture_20210314133847894.jpg
    68,9 KB · Görüntüleme: 208
Hocam @kratosdeniz hocamın söylediğini uygulayın. Yaptıktan sonra bir sorun çıkmaz.
Hocam geçiş yaptım ancak oyunlardaki performans çok fazla düştü. Bütün ayarları kontrol ettim büyük ihtimalle donanım uyuşmuyor olabilir. Windows.old dosyasını da silmiştim. O yüzden format atarak sürüm 1909'a geri dönmeyi planlıyorum

Hocam geçiş yaptım ancak oyunlardaki performans çok fazla düştü. Bütün ayarları kontrol ettim büyük ihtimalle donanım uyuşmuyor olabilir. Windows.old dosyasını da silmiştim. O yüzden format atarak sürüm 1909'a geri dönmeyi planlıyorum

Hocam sisteminiz sorun çıkarıyor olabilir. Sizin için hangisi daha uygunsa onu kullanın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı