Çözüldü Windows 10 sürümünüz yakında kullanılamayacak hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Atakan Akdoğan

Kilopat
Merhabalar bugün bilgisayara sağ altta bildirim geldi ve sürümünüz yakında kullanılamayacak diyor. Ama güncellemeleri denetle dediğimde Güncelsiniz diyor. İşin ilginci ben hala 1909 sürümünü kullanıyormuşum, yeni 20H2 güncellemesini almamış bilgisayarım. Orijinal windows kullanıyorum, nasıl çözebilirim bu sorunu acaba?

Çözüm
Hocam sıkıntıdan ziyade 20H2'ye geçmenize zorlayacaktır sizi. 20H2 sürümüne güncelleyin bilgisayarınızı, sorun ortadan kalkar.
Sürüm 1909'a format attım. Ancak bu sefer de F7 ve F9 tuşları çalışmıyor. Bu sefer güncelleme ekranına geldiğimde sürüm 20h2'ye güncelleme seçeneği çıktı. Oradan güncelleme yaparsam sıkıntı olmaz umarım... Bir kez daha deneyeceğim. Benle aynı durumu yaşayan varsa yararlansın diye bildiriyorum.
Sürüm 1909'a format attım. Ancak bu sefer de F7 ve F9 tuşları çalışmıyor. Bu sefer güncelleme ekranına geldiğimde sürüm 20h2'ye güncelleme seçeneği çıktı. Oradan güncelleme yaparsam sıkıntı olmaz umarım... Bir kez daha deneyeceğim. Benle aynı durumu yaşayan varsa yararlansın diye bildiriyorum.
Sürümü güncelledim. Oyun performansım bu sefer eskisi gibi. F7 F9 tuşları için bilgisayarımın sitesinden driver indirmem gerekliymiş.

Son düzenleme:
Hocam sıkıntıdan ziyade 20H2'ye geçmenize zorlayacaktır sizi. 20H2 sürümüne güncelleyin bilgisayarınızı, sorun ortadan kalkar.
Bende de aynı durum söz konusu. Peki şimdi 20H2'ye geçiş yaparsak, bilgilerimizin silinmesi söz konusu olacak mı? Yani format tarzı bir işlem mi olacak? Ona göre yedeklenmesi gereken şeyleri yedekleyerek yapalım? Bilgi verirseniz sevinirim. Kolay gelsin.

Bende de aynı durum söz konusu. Peki şimdi 20H2'ye geçiş yaparsak, bilgilerimizin silinmesi söz konusu olacak mı? Yani format tarzı bir işlem mi olacak? Ona göre yedeklenmesi gereken şeyleri yedekleyerek yapalım? Bilgi verirseniz sevinirim. Kolay gelsin.

Yok hocam, kendisi güncelleme yapıyor. Bilgileriniz aynı kalıyor. Ayarlar'dan sistem güncellemesini denetleyin, 20H2 çıkınca indir ve yükle deyin. Ayarlar dışında bir yerden yaparsanız silinebilir ama Ayarlar'a girip yaparsanız dosyalarınız gitmez.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı