Windows 10 Superlite kullanılır mı?

Bu sürümü nereden indirebilirim.

Lite sistemlerin en ufak bir faydasını görmedim. Spectre bende 3.5 GB RAM yiyordu.

Dostlar zaten çoğu insan şu anda orijinal Windows kullanmamakta ve bilgiler gidiyorsa bile bunlara tek tıkla zaten günümüz uygulamalarında izin veriyoruz güvenlik olarak bir problem olacağını düşünmüyorum ha derseniz ki uçurum bir fark yok kendim yaparım.

Kendiniz yapmanız en sağlıklısı. En azından normal Windows da biraz da olsa güveniyorsunuz. Bunda hiç güven yok.

@WaseLL Windows 10 ghost spectre'yi sanal makineye kuracağım. Bakalım boşta kaç MB/GB ram alacak. 700 MB dedim ama belki yanılıyor olabilirim. İlk başta virtual box sonra da isosunu indirip kurarım da şu an birazcık işim var. Sonra ise hileli yöntemlere geçeriz. (Memreduct vs.)

Alakası yok paşalar gibi rekabetçi maçları atıyorum. Hiçbir oyunda hata yok, bu aynı Windows 10 fakat gereksiz uygulama, özellikler, ve hizmetlerin kapatıldığı bir sürüm. Ayrıca güncellemeler kapalı olduğu için korkmuyorsun bilgisayarı bozacak Microsoft diye. Atma yani.

İfadeler: swa
Ghost Spectre Super Lite kullan. Beni onu kullanıyorum gençleşti bilgisayarım resmen.

Evet eskiden bende de yoktu. Spectrenin potato editon Windows 8.1 ve Windows 10 2004 Build'ini denedim 1 hafta önce ikisinde de maçın ortasında şu nedenlerden ötürü güvenli sunucularda oynayamazsınız hatası verdi. Çözümünü bu sitede açılan konularda buldum. Fakat kodları CMD'ye girip Steam'ı repair edip girene kadar çoktan banlanmıştım.

Korkmamı gerektirecek bir durum yok. Bir çok modlu Windows kullandım. ReviOS 21H1, 1709, Ghost spectre 21H1, 2004, 1909, Windows 8.1 potato Edition. Sadece yakın zamanda aldığım bir hatayı belirttim kanka. Modlu Windows'ların en sevmediğim özelliği tamamen Türkçe olmuyorlar ya da oluyorlarsa ben bilmiyorum.

Ghost spectre super Lite kullan. Beni onu kullanıyorum gençleşti bilgisayarım resmen.

Dostum dün ISO'sunu indirdim rufusladım belleğe ama bir türlü atamadım formatı hata veriyor bilgisayar " press any key to boot from USB'a disk read error occurred " bunu söylüyor çözemedim bir türlü.

Konu dışı ama arkaplan çok hoşuma gitti, rica etsem atar mısınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…