14kero Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2018 Mesajlar 3.396 Çözümler 42 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2022 #31 woryxie dedi: Hocam Malwarebytes, Epic Games, Steam, Discord ve Spotify var hepsi arka planda çalışan uygulamalar tabii ki de bu kadar yer. Genişletmek için tıkla... Arkada bir tek Malwarebytes açıktı oysaki.
woryxie dedi: Hocam Malwarebytes, Epic Games, Steam, Discord ve Spotify var hepsi arka planda çalışan uygulamalar tabii ki de bu kadar yer. Genişletmek için tıkla... Arkada bir tek Malwarebytes açıktı oysaki.
M Mc_rapboi Picopat Katılım 18 Ağustos 2022 Mesajlar 618 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2022 #32 Ne Spectre'ymiş Windows'un kendisinden daha ünlü. Birkaç saat önce Spectre superlite yükledim. Şu an ağır bir oyun indiriyorum. Oynayıp performansını göreceğim bakalım övüldüğü kadar var mıymış.
Ne Spectre'ymiş Windows'un kendisinden daha ünlü. Birkaç saat önce Spectre superlite yükledim. Şu an ağır bir oyun indiriyorum. Oynayıp performansını göreceğim bakalım övüldüğü kadar var mıymış.
purpleguy Hectopat Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 793 Çözümler 4 16 Ekim 2022 #33 Mc_rapboi dedi: Ne Spectre'ymiş Windows'un kendisinden daha ünlü. Birkaç saat önce Spectre superlite yükledim. Şu an ağır bir oyun indiriyorum. Oynayıp performansını göreceğim bakalım övüldüğü kadar var mıymış. Genişletmek için tıkla... Sistemin cok iyiyse bir fark olacagini sanmiyorum, RAM'in falan az ise performansa cok etki edebilir.
Mc_rapboi dedi: Ne Spectre'ymiş Windows'un kendisinden daha ünlü. Birkaç saat önce Spectre superlite yükledim. Şu an ağır bir oyun indiriyorum. Oynayıp performansını göreceğim bakalım övüldüğü kadar var mıymış. Genişletmek için tıkla... Sistemin cok iyiyse bir fark olacagini sanmiyorum, RAM'in falan az ise performansa cok etki edebilir.
DryreL Megapat Katılım 22 Mayıs 2015 Mesajlar 852 Çözümler 5 Yer İstanbul/Köln Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Dijital Oyun Tasarımı 29 Mart 2025 #34 2022'den bu yana kullanıyorum, en hızlı Windows sürümü olabilir. Toolbox olması da her şeyi tek bir yerden indirmemize olanak sağlıyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
2022'den bu yana kullanıyorum, en hızlı Windows sürümü olabilir. Toolbox olması da her şeyi tek bir yerden indirmemize olanak sağlıyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
avkila.tech Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 4.161 Çözümler 34 29 Mart 2025 #35 DryreL dedi: 2022'den bu yana kullanıyorum, en hızlı Windows sürümü olabilir. Toolbox olması da her şeyi tek bir yerden indirmemize olanak sağlıyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Ben de 2022'den beri kullanıyorum. Zerre sorun yaşamadım.
DryreL dedi: 2022'den bu yana kullanıyorum, en hızlı Windows sürümü olabilir. Toolbox olması da her şeyi tek bir yerden indirmemize olanak sağlıyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Ben de 2022'den beri kullanıyorum. Zerre sorun yaşamadım.