System SSD'yi %100 kullanıyor gözüküyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim ? PC'yi sıfırladım, sıfırladıktan sonra ilk 5-10 dakika normaldi sonra yine aynı sorun başladı. İnternetteki çözümleri denedim fakat işe yaramadı.
Sizde herhangi bir performans kaybına sebep oluyor mu bilmiyorum ancak bende de bu şekilde gözüküyor. Ama sistemde herhangi bir yavaşlama olmuyor. Bir tur bug veya hatadir.
ZTE Blade Vec 4G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aynen sistemde hiç bir yavaşlama yok. Sadece başlangıç programlarını çalıştırırken tıkanıyor bi süre. Geceden beri açık pc oyun oynuyorum film izliyorum vs hiç bir tıkanma yok. Ama hala arkadaşın paylaştığı şekilde çalışıyor SSD.
Bende de herhangi bir performans sıkıntısı yok, oyunlarda vs. Fakat bazen geç tepki veriyor sistem. @Recep Baltaş hayır preview sürüm değil. Umarım kısa sürede bu soruna bir çözüm bulunur.
Bu son gelen güncellemeden sonra bu olay oluştu. GTA 5'de haritalar geç yüklenmeye başladı. SSD 'si olanlar yine iyi. Fakat HDD'si olanlar için durum berbat. Benim sürüm; windows 10 Home Single Language
Bende de durum böyle, HDD kullanıyorum. Bilgisayarın içini açıp temizlemiştim ancak hiçbir kabloya falan dokunmadığıma eminim. Bu sorun için bir sürü şey yaptım, internette herkes araştırmıştır eminim. Windows 10 Home single language kullanıyorum.