Can Niyazi BAD Hectopat Katılım 12 Haziran 2017 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2017 #1 Yardımcı olursanız sevinirim SYSTEM SERVİCE EXCEPTION (win10).rar Son düzenleyen: Moderatör: 13 Haziran 2017
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.927 Makaleler 25 Çözümler 633 13 Haziran 2017 #2 Epey hata var. Bellek testi yapın ilk olarak: Memtest86+ USB'den Çalışan RAM Bellek Test Programı Artı 0 Eksi
Ö Özdemirler_27 Hectopat Katılım 6 Nisan 2017 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2017 #3 Hocam bana'da yardım edermisiniz? İnternete bağlanınca mavi ekran Artı 0 Eksi
KS KS Can Niyazi BAD Hectopat Katılım 12 Haziran 2017 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2017 #4 MF dedi: Epey hata var. Bellek testi yapın ilk olarak: Memtest86+ USB'den Çalışan RAM Bellek Test Programı Genişletmek için tıkla... öncelikle ilginiz ve yardımınız için çok teşekkür ederim. Söylediğiniz testi yaptım, hata verdi şimdi ne yapmalıyım belleği mi değiştireyim ? Ben üzümün nereden geldiğini soran tarzda biriyim, dmp dosyalarından nasıl anladınız ? Artı 0 Eksi
MF dedi: Epey hata var. Bellek testi yapın ilk olarak: Memtest86+ USB'den Çalışan RAM Bellek Test Programı Genişletmek için tıkla... öncelikle ilginiz ve yardımınız için çok teşekkür ederim. Söylediğiniz testi yaptım, hata verdi şimdi ne yapmalıyım belleği mi değiştireyim ? Ben üzümün nereden geldiğini soran tarzda biriyim, dmp dosyalarından nasıl anladınız ?