Çözüldü Windows 10 "System Thread Exception" Hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Bugüne kadar yoğun bir şekilde oynuyorum , kullanıyorum hala hiç bir problem ile karşılaşmadım. yeni Nvidia 399 ve kablolu bağlantı güncellemesi yapalı. Sizce 3200 MHZ'e yükseltmeli miyim ?
@claus yorumunuzu bekliyorum. :)

Son düzenleyen: Moderatör:
@claus Hocam iyi geceler discord açıktı , youtubeda video izliyordum sekmeler açıktı. Lolde seçim ekranındaydım kendini resleyip açtı hemen pc. Minidump klasörü boş fanlar hızlı çalışıyordu. Psu 650 W.
Şunuda belitrmek isterim daha öncedende doğrudan kapanma yaşadım fakat bu şehir elektriğinin anlık düşüklüğünden oldu elektrikler gitti kapandı sonrasında geldi ama pc geri açmadı kendini. Bu seferde belki hızlıcagidip geldi ve sadece resledi. Sanırım İnventer lazım.

Son düzenleme:
O durum için benim yapabileceğim bir şey yok. Dediğinizi yapabilirsiniz :)
Haklısınız cumartesiye kadar devam kullanmaya. Çevredeki inşaatlardan dolayı anlık voltaj düşüklükleri yaşıyoruz sık sık.
@claus Hocam izninizle bu gece yapıştırıyorum 3200'ü . Bu güne kadar ne mavi ekran ne kendi kendine resetleme aldık. Sadece voltaj düşüklüğü dışında.
@claus Hocam sabah çektim 3200'e şuan kullanıyorum sanki performansı daha düşük.. Lolde Fps drop yedim oyun başı. Pubg sorunsuz gibi. (1.gün) mavi ekran alana kadar deneyeceğim.
Yeni klasör.rar
(y):lanet: Minidump'ı paylaştım.

Son düzenleme:
Konu belki eski ama 2 kelam edeyim Aynı sorunu bende yaşıyorum ama o yöntemleerin hepsi hikaye sıfır sistem ryzen 3300x B450M-H anakart 8gb caruscal balistix ssd gıgabyte 240gb hepsi sıfır flaşı yazdırdık recebin dedigi gibi gene traş olmadı m2 takıyorum içindeki vindovs açılıyor ama hiçbir şekilde vindovs kurrulmuyor hata veriyor mavi cat gidiyo 3 kez ise daha ekran gelmiyo kapatıp açarsan geliyo ryzen başa bela ya intelin cöpü bile güzel fiyat performansmış ram secer dogru düzgün çalışmaz al sana hata sıfır ürün hepsi nası olacak şimdi her yolu denedim anakart mı bozuk ram frekansını 2133 indirdim olmadı Bios güncelleyek dedim zaten bir adet biosu var oda içinde yüklü üstüne yazdım gene olmadı m2 takınca calışıyor masa üstünü gördük ama format almıyor napacaz şimdi yeni nesile geçtigimize sevinekmi üzülelmi allah cezasını versin amd nin bir daha evliya olsa almam
Alın size hata herşey sıfır vindovs kuramıyorum

Dosya Ekleri

• D076910F-4CFA-4886-9151-A7A96FD6BFDB.jpeg
    D076910F-4CFA-4886-9151-A7A96FD6BFDB.jpeg
    1 MB · Görüntüleme: 30
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı