Windows 10 SYSTEM_SERVICE_EXCEPTİON Mavi Ekran Hatası

otm

Megapat
Az önce oyun oynarken kasmalar oluştu. 3 saniyelik ciddi takılmalar ve sanki o arada sistem hiçbir işlev yapamıyormuş gibi. Sonrasında bu hatayı verdi. Aşağıda minidump görseli:
Ekran Alıntısı.PNG

USB Oblivion
Bunu uygulayın.
Gigabyte gereksiz araçlarını kaldırın. PUBG emülatör yazılımının güncelliğini kontrol edin oynamaya devam etmek istiyorsanız.
USB cihazlarınızı da çıkarıp yeniden takın görmeyen olursa sürücüsü varsa yükleyin.

Çok kişi bu sorunu yaşamaya başlamış, benim de aynı sorunlar var cözüldü mü hocam sizin?

Gigabyte’ın yazılımlarını kaldırdım. PUBG emülatörü kaldırıp sıfırdan kurdum. CCleaner ile güzel bir temizlik yaptım. Daha sonra USB ile bağlı olan cihazları çıkarıp tekrar taktım. Düzeldi sanırım. O günden beri hata vermedi. Programı denemedim ve sadece bunları yaptım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Gigabyte’ın yazılımlarını kaldırdım. PUBG emülatörü kaldırıp sıfırdan kurdum. CCleaner ile güzel bir temizlik yaptım. Daha sonra USB ile bağlı olan cihazları çıkarıp tekrar taktım. Düzeldi sanırım. O günden beri hata vermedi. Programı denemedim ve sadece bunları yaptım.
Discord varmı sürekli uyarı puanı yiyorum.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı