Windows 10 "SYSTEM_THREAD_EXCEPTION_NOT_HANDLED" hatası

İşletim sistemi
Windows 10

cinaxyt

Zeptopat
Daha fazla  
Minidump Rapor Linki
https://www.mediafire.com/file/j25q7dq5vtqdnqp/minidump.rar/file
RAM
8gb RAM + 12gb Sanal RAM
SSD veya HDD modeli
SanDisk SSD PLUS 480GB
Ekran kartı
Intel HD Graphics 5500
İşlemci
Intel Core i5 5200U 2.20GHz
Merhaba.
Biz dün bir arkadaşla beraber bilgisayar oynuyorduk ardından ben VPN sunucusu değiştirdiğimde System thread expectıon not handled, başarısız: NETIO.SYS hatası ile karşılaştım.
En son bilgisayara Kaspersky, bitdefander, Malwarebytes kurmuştum.
İnternette bu mavi ekran hatasının eski sürücülerden kaynaklandığını duydum ve hepsini Aygıt Yöneticisi'nden güncellemeye çalıştım ama zaten hepsi güncel.
Kaspersky'ı Denetim Masası'ndan silmeye çalıştım izin vermedi.
He bir de ben eskiden Driver Booster programı kullanmıştım.
Minidump dosyasını WinDbg ile incelemeye çalıştım rehberi izleyerek ama çok bir şey anlayamadım.

Kısa zamanda cevap verirseniz sevinirim.

Hocam 3 adet antivirüs kurmuşsunuz, oysa 1 tane yeterli ve asla tavsiye edilmeyen driver yazılımı kurmuşsunuz. Son durum nedir?

Rehberi deneyin.

hocam şuan sorunsuz çalışıyor ve kasersky'ı sildim, malwarebytes ile tarama yaptım eskiden güveni bir siteden indirdiğim bi crack oyuna virüs dedi bende karantivaya alıp sildim yeniden tarama yaptım şuan virüs yok diyor

ben o driver yazılımının kötü olduğunu yükledikten 1 gün sonra fark etmiştim ve hemen bilgisayarımı geriye döndürmüştüm fakat windows bana geri döndüremiyoruz demişti

Sorun çözüldü mü yani?
hocam eğer yine bir bsod yersem sizi haberdar ederim teşekkürler. zaten 2 3 aya yeni pc alcam bu pc taş devrinden kalma

İlk kurulumda sistem geri yükleme noktası oluşturmazsanız geriye dönüş yapamaz.

Eki Görüntüle 2339829
ilk kurulum değil ben pc yi formatlamıştım ve bir yabancı tutorialda driverları bi programla kolayca updateliyebileceğimi demişti ve yorumlardada kötü bi yorum yoktu sonra bende ilk geri dönme noktası oluşturdum sonra programı indirdim ve updateledim ardından o programı araştırdım ve tavsie edilmediini fark ettim ardından pc yi geri döndürmeye çalıştım fakat windows bana başka bir geriye döndürme noktası seçin dedi ve o zamandan beri pc hiç BSOD vermedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…