Windows 10 "SYSTEM_THREAD_EXCEPTION_NOT_HANDLED" mavi ekran hatası

İşletim sistemi
Windows 10

Etaof

Zeptopat
Daha fazla  
SSD veya HDD modeli
samsung 980 pro
Ekran kartı
sapphire rx 580 4 gb
Anakart
gigabyte a 320 m2s h
İşlemci
ryzen 5 1600
Arkadaşlar merhaba, SSD ve RAM değişikliği yaptıktan sonra bilgisayarı yük altına sokacak bir durum olduğu zaman mavi ekran alıyordum ve minidump dosyası gözükmüyordu. Windows 10'un eski sürümlerini yükledikten sonra herhangi bir sıkıntım kalmamıştı fakat bugün A Way Out oynarken tekrardan mavi ekran hatası aldım ve bu sefer minidump dosyam gözüküyordu. Çeşitli kişilere sorduğum zaman ise Ethernet girişim ile alakalı bir sorun olabileceğini söyledi fakat emin olmak istiyorum. Minidump dosyam burada Minidump.rar

USB Lan Adapter sürücüsünü güncelleyin.

Buradan sürücüyü indirin: https://www.desteksegment.com/segmentdestek/dosyalar/dosya/usb-et10_rd9700_winxp-7-8-10_32-64bit.rar
  1. Aygıt yöneticisi
  2. Aygıta sağ tık
  3. Özellikler
  4. Sürücü
  5. Sürücüyü güncelleştir
  6. Bilgisayarıma göz at
  7. Bir listeden seçmeme izin ver
  8. Disketi var
  9. Göz at
  10. İndirdiğin "XP-WIN7,WIN8,WIN10-64" klasörünü aç, içindeki inf dosyasını seç.
Ek olarak, ekran kartı sürücünüzü güncellemenizde - en güncel sürüm ise kaldırıp tekrardan kurmanızda fayda var.

Kurmaya çalışırken mavi ekran veriyor bu da minidump dosyası.

USB lan adapter sürücüsünü güncelleyin.

Buradan sürücüyü indirin: https://www.desteksegment.com/segmentdestek/dosyalar/dosya/usb-et10_rd9700_winxp-7-8-10_32-64bit.rar
  1. Aygıt Yöneticisi.
  2. Aygıta sağ tık.
  3. Özellikler
  4. Sürücü
  5. Sürücüyü güncelleştir.
  6. Bilgisayarıma göz at.
  7. Bir listeden seçmeme izin ver.
  8. Disketi var.
  9. Göz at.
  10. İndirdiğin "XP-WIN7,wın8, Windows 10-64" klasörünü aç, içindeki inf dosyasını seç.
Ek olarak, ekran kartı sürücünüzü güncellemenizde - en güncel sürüm ise kaldırıp tekrardan kurmanızda fayda var.

Yüklemeye çalışırken de bu şekilde bir hata alıyorum.

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    14,9 KB · Görüntüleme: 28
Son düzenleme:
Kurmaya çalışırken mavi ekran veriyor bu da minidump dosyası.

Yüklemeye çalışırken de bu şekilde bir hata alıyorum.
Cihazın tam olarak Win10 için sürücü desteği yok, bunun yüzünden.. Teker teker bu sürücüleri deneyin:

Bu sürücülerden işe yarayan olursa, hangisinin işe yaradığını belirtirseniz çok sevinirim.

Son düzenleme:
Cihazın tam olarak Windows 10 için sürücü desteği yok, bunun yüzünden. Teker teker bu sürücüleri deneyin:

Bu sürücülerden işe yarayan olursa, hangisinin işe yaradığını belirtirseniz çok sevinirim.

Şu an fark ettim oyun esnasında mavi ekran yediğim zaman minidumpa düşmemiş o önceden USB lan adapter varken çıkan minidump dosyasıymış fakat son attığımda gördüğünüz gibi USB lan dosyası olmadığı için onu kuramıyor olma ihtimalim var mı?

Şu an fark ettim oyun esnasında mavi ekran yediğim zaman minidumpa düşmemiş o önceden USB lan adapter varken çıkan minidump dosyasıymış fakat son attığımda gördüğünüz gibi USB lan dosyası olmadığı için onu kuramıyor olma ihtimalim var mı?
Eğer sorunuzu doğru anladıysam; en son attığınız mavi ekranın sebebi de USB LAN Adapter. 3 sürücü de işe yaramadı mı?

Eğer sorunuzu doğru anladıysam; en son attığınız mavi ekranın sebebi de USB lan adapter. 3 sürücü de işe yaramadı mı?

Yeni minidump dosyasını almak için girdiğim zaman ilk attığımın 13 Ağustos tarihine denk geldiğini gördüm o zaman ise USB lan adapterım vardı fakat bugün oyunda mavi ekran yediğim zaman yoktu ama o kısımı minidump dosyası kısmında görüntüleyemiyorum son attığım minidump dosyası ise USB lan adapterı kurmaya çalışırken aldığım o da zaten dediğiniz gibi Windows 10 desteği olmadığı için öyle diye tahmin ediyorum.

Konudaki DMP dosyaları oyundayken aldığım mavi ekranın değil, önceden USB sürücüsü kurarken aldığım mavi ekranın dosyası.
Tamamdır, şimdi anlaşıldı. Bu eski dmp dosyasında da ekran kartı sürücüsüyle alakalı ufak bir sorun gözüküyordu zaten.

DDU ile Sapphire ekran kartı sürücünüzü kaldırın:

Bu sürümü kurun:

Ek olarak, sizden ricam, yukarıda attığım sürücüleri deneyip, çalışıp çalışmadığını; çalışıyorsa hangisinin çalıştığını söyleyebilir misiniz?

Tamamdır, şimdi anlaşıldı. Bu eski DMP dosyasında da ekran kartı sürücüsüyle alakalı ufak bir sorun gözüküyordu zaten.

DDU ile Sapphire ekran kartı sürücünüzü kaldırın:

Bu sürümü kurun:

Ek olarak, sizden ricam, yukarıda attığım sürücüleri deneyip, çalışıp çalışmadığını; çalışıyorsa hangisinin çalıştığını söyleyebilir misiniz?

Hemen deneyip dönüş sağlayacağım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı