Windows 10 Tab tuşunun basılı kalması

• Konuyu başlatan c4b4
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 2
  • Görüntüleme 1.725

c4b4

Centipat
Daha fazla  
Windows 10 kullanıyorum ve sabah bilgisayarı açtığımda bilgisayarın kendi kendine Tab tuşunu basılı tuttuğunu fark ettim. Oynadığım oyunlarda Tab'e basamıyordum. Klavyeden dolayı olduğunu sanıp başka klavye taktım fakat devam etti. Direk klavyeyi çıkarıp denedim çözülmedi. İnternetteki çoğu çözüm önerisini denedim, hala çözemedim. Fikir önerisi olan var mı? Avast ile virüs taraması da yaptım fakat bir şey çıkmadı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 10 kullanıyorum ve sabah bilgisayarı açtığımda bilgisayarın kendi kendine Tab tuşunu basılı tuttuğunu fark ettim. Oynadığım oyunlarda Tab'e basamıyordum. Klavyeden dolayı olduğunu sanıp başka klavye taktım fakat devam etti. Direk klavyeyi çıkarıp denedim çözülmedi. İnternetteki çoğu çözüm önerisini denedim, hala çözemedim. Fikir önerisi olan var mı? Avast ile virüs taraması da yaptım fakat bir şey çıkmadı.

Kaspersky ile tarayın. Avast'ın kendine hayrı yok.

Kaspersky yükleyip onla taradım. Avast tam taramada bir tane virüs bulamamışken Kaspersky 3 taramada 7 virüs buldu. Hepsini sildi fakat Tab sorunu hala devam ediyor.
Tavsiyeniz için teşekkürler. Kaspersky'ın üstüne Malwarebytes'da yükledim o da son virüsleri sildi sanırım ve hata düzeldi.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı