Windows 10 Tabletten Android'i Silmek

Pardon ben ilk mesaja göre bakmışım . Bir de buraya bakın http://techtablets.com/downloads-drivers-roms/
Sorun değil ilginize teşekkür ederim.

@Aziz Can YÜCEL verdiğiniz linkte 2 tane iwork8 modeli için driver var. Birinde cherry trail yazıyor diğerinde ise yazmıyor. Benim aldığım ürün bu ( Cube iWork8 Ultimate 32GB Intel Cherry-trail Z8300 Quad Core 1.8GHz 8 Inch Windows 10 Tablet ) sizce hangi sürücüleri indirmeliyim? iWork8 Ultimate (cherry trail) mi yoksa diğeri mi?

Iwork8 Ultimate (Cherry Trail) olan driver sadece windows işletim sistemi olan versiyon anladığım kadarıyla. Zaten sizin sipariş ettiğiniz model de öyle yanlış bilmiyorsam. Diğeri dual boot olan versiyon.

Evet dokunmatik ekran sorununu yaşayıp bunu internet ortamına taşıyan bizzat arkadaşım idi. Sorunun çözümü ile ilgili dosyalar elimde bulunuyor. İhtiyaç duyduğunuzda etiketiniz yeterli.
Tablet geldiğinde temiz kurulum yapacağım mümkünse eğer müsait olduğunuz bir zamanda dosyaları alabilir miyim sizden? Teşekkür ederim desteğiniz için.

Herkese merhaba arkadaşlar. Pipo W2 Pro model Windows 10 ve android 5.1 yüklü tablete sahibim. Çin’den satın aldım. Çok önemli bir sorunum var. Tabletin Windows 10 kısmında sorun yok ancak android kısmı tam bir fiyasko. Tablet kullanım esnasında sürekli kilitleniyor hiçbir işlem yapılamıyor ve bir süre bekleyip yeniden başlatılıyor. Ayrıca android de kapat yeniden başlat gibi eylemler hiçbir işe yaramıyor. Ekranda sadece kapanıyor veya reboot yazısı öylece dakikalarca bekliyor. Ardından yine yeniden başlatılıyor. Bir kere sıfırlama yapabildim. Onun harici dediğim gibi sıfırlama bölümünde sıfırla ve yeniden başlat yazısı varya işte orada bile dakikalarca bekliyor hiçbir işlem yapmıyor. Yine Google Play’de storeden bir uygulama yüklemek istersem saatlerce bekliyor. Hiçbir işlem yapmıyor. Belli bir süre geçince canı isterse uygulamayı yüklüyor. Üreticinin sitesinde firmware güncellemesi var. Ancak onu yüklemek için de klavye mouse gerekiyor. Bizde de sadece laptop var. Başka bir şey yok. Sizce ne yapmalıyım? Çok zor durumdayım. Lütfen bana yardımcı olun. Yardımcı olacak arkadaşlarıma şimdiden çok teşekkür ederim. İyi forumlar.
@Erkan Çevik

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…