Windows 10 tam ekran video oynatırken renk bozulması

tareBB

Megapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, Windows 10 da tam ekran video oynatırken renkler bir anda garipleşiyor ve sadece yeşilimsi bir renk oluyor. Bu Windows Media oynatıcısında Netflix'de ve tam ekran video oynatılan her yerde oluyor. Tam ekrana almadığım sürece sorun olmuyor ama tam ekrana aldığımda sorun oluyor. Tarayıcılarda herhangi bir sorun olmuyor sadece Windows oynatıcısında ve Netflix uygulamasında gözlemledim.
Sıfırdan temiz kurulum Windows 10 yaptım, bütün sürücülerim güncel, bütün uygulamalarım güncel.
Geçenlerde sıfırdan Windows 11 de kurmuştum onda böyle bir sıkıntı olmuyor sadece Windows 10 da oluyor ve bir türlü çözemedim. Yardımlarınızı bekliyorum.

En kolay göstermek için Windows ayarlarındaki Windows HD color sekmesindeki videoda gösterdim. Oradaki ve diğer ayarlardaki her ayara baktım değiştirdim hiçbiri etki etmiyor arkadaşlar, donanım hızlandırma ayarını kapatıp açmak da buna dahil.
Videoya buradan bakabilirsiniz.

VLC ile de aynı şekilde oluyor mu?

Anladım hocam. O zaman oynatıcı kaynaklı duruyor. Bazı oynatıcılar Filmler ve TV de dahil olmak üzere bazı videolarda böyle yapabiliyor.

Anladım hocam. O zaman oynatıcı kaynaklı duruyor. Bazı oynatıcılar Filmler ve TV de dahil olmak üzere bazı videolarda böyle yapabiliyor.
Normal videolarda sorun değil farklı oynatıcı ile sorunu çözüyorum ama Netflix masaüstü uygulamasından sürekli bir şeyler indirip sonra izlediğim için onda çok sıkıntı yaratıyor o yüzden benim için önemli.

Son düzenleyen: Moderatör:
Netflix için VLC kullanabiliyor musunuz? Ekran kartı sürücüsü güncel mi?

Hayır uygulamasını indirdiğinde kendi indirip uygulama içerisinden oynatıyor videoyu. Evet ekran kartı sürücüsü güncel.

CMD ekranına sfc / scannow yazıp denetim yapın. Daha sonra tekrar başlatıp deneyin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı