Çözüldü Windows 10 tasarım güncellemesi nasıl yapılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

unlokidmurat

Hectopat
Makaleler
1
Yer
İzmir
Daha fazla  
Selam sevgili Technopat Sosyal kullanıcıları! Bugün sizlere bir soru sormak istiyorum. Sanırsam Windows 10 işletim sistemine bugün bir güncelleme gelmiş, simgeler, sürücüler vs. daha hoş gözüküyor idi. Bu güncellemeyi nasıl yapabilirim, teşekkürler.

Çözüm
Selam sevgili Technopat Sosyal kullanıcıları! Bugün sizlere bir soru sormak istiyorum. Sanırsam Windows 10 işletim sistemine bugün bir güncelleme gelmiş, simgeler, sürücüler vs. daha hoş gözüküyor idi. Bu güncellemeyi nasıl yapabilirim, teşekkürler.

21H2 sürümünü diyorsunuz galiba. Onun için Windows Insider üyesi olmalısınız.

21H2 sürümünü diyorsunuz galiba. Onun için Windows Insider üyesi olmalısınız.

Çözüm
Peki hocam kaç lira tam olarak veya ücretsiz mi? Bir bilgilendirme yaparsanız sevinirim.

Ücretsiz. Windows Insider yazıp sitesine girin ve Microsoft hesabınız ile giriş yapıp üye olun. Sonra Windows üzeriden Insider güncellemelerini al aktif olacak. Sonra güncelleyebilirsiniz.

Ücretsiz. Windows Insider yazıp sitesine girin ve Microsoft hesabınız ile giriş yapıp üye olun. Sonra Windows üzeriden Insider güncellemelerini al aktif olacak. Sonra güncelleyebilirsiniz.

Teşekkürler hocam, konu kısmını soru değil de konu olarak açtığım için çözüm olarak işaretleyemiyorum sanırım. Tekrardan teşekkürler.

Peki arkadaşlar bu güncelleme sadece insider kullanıcılarına mı gelicek? Normal kullanıcılara gelecek mi?

Teşekkürler hocam, konu kısmını soru değil de konu olarak açtığım için çözüm olarak işaretleyemiyorum sanırım. Tekrardan teşekkürler.

Çözüm olarak düşündüğünüz mesajı rapor tuşuna basıp çözüm seçebilirsiniz.
Peki arkadaşlar bu güncelleme sadece Insider kullanıcılarına mı gelecek? Normal kullanıcılara gelecek mi?

Ekim veya Kasım ayı gibi gelecek.

Hocam geliştirici kanalında olun. Ben beta kanalındaydım. Microsoft'un önerdiği kanal beta kanalı. Yenilik yok şimdilik. Geliştirici kanalında var.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı