D Days Gone Megapat Katılım 24 Haziran 2016 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2016 #11 Days Gone dedi: Hocam Yani windows'u güvenli modda çalıştığında windows'un kendi teması oluyor değil mi? Hocam denedim ama genede aynı. Genişletmek için tıkla... Hocam yaptım eyvallah çok zor durumdaydım hiç de aklıma gelmesi güvenli modda başlatmak.
Days Gone dedi: Hocam Yani windows'u güvenli modda çalıştığında windows'un kendi teması oluyor değil mi? Hocam denedim ama genede aynı. Genişletmek için tıkla... Hocam yaptım eyvallah çok zor durumdaydım hiç de aklıma gelmesi güvenli modda başlatmak.
T tanil gozdemir Megapat Katılım 27 Kasım 2014 Mesajlar 161 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Uzay ve Havacılık Mühendisliği Öğrencisi 20 Ağustos 2016 #12 Bilmeyen arkadaşların bilgisi olması için söylüyorum.Güvenli modda sadece windows'un çalışması için gereken sürücülerler ile boot edip açar.Bu şekilde sorun rahatlıkla bulunur.
Bilmeyen arkadaşların bilgisi olması için söylüyorum.Güvenli modda sadece windows'un çalışması için gereken sürücülerler ile boot edip açar.Bu şekilde sorun rahatlıkla bulunur.