Windows 10 temiz kurulum nasıl yapılır?

November_88

Centipat
Daha fazla  
Merhaba YouTube'den ve başka forumlardan araştırdığım kadarıyla temiz kurulum USB disk ile atılıyor. Fakat tam olarak temiz kurulum nasıl bilgisayara uygulanıyor onu anlamadım. Bazıları USB'ye Windows 10'u yükledikten sonra tak yeniden başlat diyor, bazıları yeniden başlatırken BIOS'tan USB'yi aç diyor.

Yani anlayacağınız ben tam olarak şu anda Windows 10 temiz kurulum için ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Bu konuda siz güzel forum üyelerinden yardım almak istedim. Değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim.

Merhaba YouTube'den ve başka forumlardan araştırdığım kadarıyla temiz kurulum USB disk ile atılıyor. Fakat tam olarak temiz kurulum nasıl bilgisayara uygulanıyor onu anlamadım. Bazıları USB'ye Windows 10'u yükledikten sonra tak yeniden başlat diyor, bazıları yeniden başlatırken BIOS'tan USB'yi aç diyor.

Yani anlayacağınız ben tam olarak şu anda Windows 10 temiz kurulum için ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Bu konuda siz güzel forum üyelerinden yardım almak istedim. Değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim.

Hocam eski BIOS'larda USB'yi yukarı alıyorsunuz yenilerinde (çoğunda) Boot menüde üstüne basınca işlem başlıyor pek zor değil.
Win 10 çalıştıran bilgisayarında UEFI olduğunu düşünüyorum yani pek zor olmaz.

Microsoft sitesinden windows 10 son güncel iso sürümünü indirip, rufus programıyla flaşa atıp temiz kurulum yapabilirsin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı