Windows 10 Temiz Kurulum Nasıl Yapılır?

ERENgünver

Kilopat
Daha fazla  
Şu anda Windows 10 Pro kurulu şekilde. Bu oturumu tamamen silip yerine nasıl sıfır PC almış gibi kurulum yapabilirim. Sıfırdan kurlum yapma rehberini izleyerek kurulum yaptım, sadece Windows key girmemiştim. Şimdi bilgisayarı tamamen sıfırlamak istiyorum. Tani tek ve hiç kullanılmamış bir işletim sistemi yüklemek istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim? Elimde sıfırdan kurulum yapılması için tüm gerekli dosyalar var faka UEFI kurulum yapmaya çalıştığımda Windows'un mor değil mavi ekranı geliyor ve bana bilgisayarı sıfırlamam gibi seçenekler sunuyor. Ben de kendim halledemeyeceğimi anlayınca danışmak istedim. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

USB'ye Rufus ile Windows ISO dosyasını doğru şekilde yazdırıp, sisteme takıp bilgisayarı yeniden başlattığınızda formatın başlaması gerek. Eğer başlamıyorsa sistem açılışta boot menüsünden USB'nizi seçip ya da BIOS boot öncelik sıralaması ayarlarından USB'yi ilk sıraya aldığınızda, sistem açılışta format işlemi başlayacaktır. Sistem yükseltme, onarma seçeneklerini değil, özel seçenekleri seçip devam edeceksiniz. Gerekli her bilgi rehber videolarda mevcut.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı