Windows 10 temiz kurulum nasıl yapılmalı?

İsmail Rasid

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Arkadaşlar ben PC'deki bir sorun yüzünden artık sıkıldım ve temiz kuruluma karar verdim. Fakat aklıma takılan bazı sorular var. Format atmadan önce nelerin yedeğini alıp almamam konusunda. Teknobiyotiği bir videosunda önce ağ driverlarını yedeklememiz gerektiğini söylüyor. Eğer yedeklemezsem ne olur? Formattan sonra Ethernet ile ağa bağlanamaz mıyım? Nelere dikkat etmeliyim? Cevaplarınız için teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar ben PC'deki bir sorun yüzünden artık sıkıldım ve temiz kuruluma karar verdim. Fakat aklıma takılan bazı sorular var. Format atmadan önce nelerin yedeğini alıp almamam konusunda. Teknobiyotiği bir videosunda önce ağ driverlarını yedeklememiz gerektiğini söylüyor. Eğer yedeklemezsem ne olur? Formattan sonra Ethernet ile ağa bağlanamaz mıyım? Nelere dikkat etmeliyim? Cevaplarınız için teşekkürler.

Gerekli program, fotoğraf vb uygulamaları yedekleyebilirsin ben bu zamana kadar ağ driverlarını hiç yedeklemedim bir sıkıntıda çıkmadı kurulum konusunda ama çıkmicağı anlamına gelmez siz yine de yedekleyin.

Bağlanamama ihtimalin var.
Eğer bağlanamazsan sürücüyü telefonuna indirip USB kablosuyla bilgisayara atıp kurabilirsin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı