Başlıktan da gördüğünüz üzere oyunlar da gözle görülür derecede FPS düşüklüğü başladı. CS de önceden 130 FPS alırken şu an 70 FPS alıyorum. Nedeni ve çözümü varsa yazar mısınız?
Tüm driverleri kurdun mu? Ayriyeten güç seçeneklerinden yüksek performansa aldın mı? Daha dün ben de Win 10a gectim bu dediklerimi yap. Umarım çözülür.
Tüm driverleri kurdun mu? Ayriyeten güç seçeneklerinden yüksek performansa aldın mı? Daha dün ben de Win 10a gectim bu dediklerimi yap. Umarım çözülür.
Yüksek performansa al ve biraz bekle bende de öyle oluyor. CSGO'da format atınca donmalar falan başlıyor ancak 30dklık oynamadan sonra genelde düzeliyor.
Yüksek performansa al ve biraz bekle bende de öyle oluyor. CS:GO'da format atınca donmalar falan başlıyor ancak 30dklık oynamadan sonra genelde düzeliyor.
Aynen öyle. Dün aynisi bana da oldu bu sabah düzeldi. Win 10'a ilk defa gecenler genelde güç ayarlarını yüksek performansa çekmesi gerektiğini bilmiyorlar. Mesela ben
Aynen öyle. Dün aynisi bana da oldu bu sabah düzeldi. Win 10'a ilk defa gecenler genelde güç ayarlarını yüksek performansa çekmesi gerektiğini bilmiyorlar. Mesela ben