Windows 10 Temiz Kurulum ve Lisans Anahtarı Kullanımı

kyosphere

Megapat
Daha fazla  
İyi günler Technopat. Arkadaşımın elinde FreeDos sıfır laptop var. Ve işletim sistemi yüklemek istiyoruz. Orjinal Windows 10 500-600 TL arası.
  1. Bunu 500-600 TL'ye alsak gelen CD ile kaç tane FreeDos bilgisayara işletim sistemi kurabilirim? Tek kullanımlık mı oluyor?
  2. İnternetten temiz Windows 10 indirip, kurup ve aynı şekilde internetten aldığımız ürün anahtarı aynı işlevi görür mü? Yani soruyu toplamak gerekirse internetten indirdiğimiz Windows 10'u internette bulunan ürün anahtarıyla kullanırsak orjinal Windows 10 gibi olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Diyorsunuz ki internetten indirip kurduğunuz Windows 10'un, para ile satın aldığınız Windows 10'un arasında fark olmayacak.

Yani ben şimdi 500-600 tl vererek ürün anahtarı satın alıyorum fakat yanında kurulum dosyası vs. beraber geliyor. İnternette verilen ürün anahtarıyla satın aldığım ürün anahtarı arasında ne fark vardır? En başta soruyu böyle sormam gerekiyordu öğrenmek istediğim buydu yanlış sordum kusura bakmayın.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı