Çözüldü Windows 10 temiz kurulum yaparken depolama birimleri temizleniyor mu?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Arthur_ Morgan

Hectopat
Soru başlıktaki gibi. Windows 10 ISO dosyasını flash belleğe yazdırıp temiz kurulum yapacağım. Faka bilgisayarımda iki tane depolama birimi var. Birinde Windows kurulu. İkisini de sıfırlamak temizlemek fakat yeniden Windows kurma işleminde bu birimler temizlenir mi yoksa benim formattan önce en azından Windows olmayan birimi biçimlendirmem mi gerekir? Eğer böyle yaparsam Windows kurulu olan birime ne olacak? Soru biraz karışık oldu cevaplarınızı bekliyorum.

Hocam izledim bu videoyu videoda kurulum yapılan bilgisayarda 2 disk var sanırım faka orada 4 tane gözüküyor. Bu nasıl oluyor anlamadım.

Oralara takılmanıza gerek yok. Acer kendisi öyle oluşturmuş diskleri. Sizin 4 tane gördüğünüz şey aslında diskin bölümleri. Laptopta fiziksel olarak sizinki gibi 2 tane disk var ancak Acer bu diskin bir tanesini 3 tane bölüme ayırmış. Sizin tek yapmanız gereken dosyalarınızın olduğu diski bir kenarda bırakıp Windows'un kurulu olduğu diski önemli bir veriniz yoksa biçimlendirmek daha sonra Windows'u o diske kurmak.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı