Windows 10 Temiz Kurulum Yapmak

Makaleler
9
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i7 10750H || GTX 1660 Ti 6 GB Mobile || 2x16 GB RAM || 512 GB NVMe M.2 SSD || 1080p 144 Hz IPS Panel || Windows 11-macOS Big Sur || Acer Nitro 5 AN515-55 2020 ||
Meslek
Öğrenci
Sistemim:
  • AMD FX 770K İşlemci 3.5 GHz
  • 8 GB DDR3 RAM
  • 600W Cooler-Master Güç Kaynağı (K350 kasa ile birlikte)
  • R9 380 Asus 4 GB OC
  • Windows 10 (Son güncelleme kurulu)
  • HP 2B17 Anakart( MSI 7906-S
Yeni bir taşınabilir HDD alıp dosyalarımı yedekleyeceğim. Sonrasında tüm diske temiz format atmak istiyorum ama Windows orijinal bunu bozmadan nasıl yapabilirim? AMD Overdrive programı 1 ay önce format atmadan önce çalışıyordu şu an çalışmıyor, sanırım yanlış veya eksik format yüzünden böyle oldu şu an en temiz kurulumu nasıl yapmalıyım? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Temiz kurulum yapmanızın tek sebebi Overdrive ise önce bu programı kaldırıp tekrar kurmaya ne dersiniz?
En az beş kere silip kurdum onu düşünmeden konu açacak değilim herhalde.Sorun formatta sanırım çünkü başka hiçbir şey yapmadım. Siz biliyorsanız driver eksikliği olabilir mi ? CPU ya da GPU'ya OC yapamıyorum eskisi gibi PC siyah ekran olup donuyor eskiden hiç sıkıntısız oluyordu.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı