Windows 10 temiz kurulum

Bu durum Windows'un önceden yüklü olarak geldiği hazır sistemler (Laptop gibi) için geçerlidir. Bu cihazlar üretici firma tarafından lisanslanır. Bir kez lisans girildiğinde artık bu anakarta gömülü kalır. Anakart değişmediği sürece istediğin kadar Windows'u yükleyip kaldırabilirsin. Her defasında lisans girmek zorunda kalmazsın. Bu durum kendi sisteminizde girdiğiniz OEM lisans içinde geçerlidir.

Windows Home lisansı ile Pro sürümünü, Pro lisansı ile Home sürümünü etkinleştiremezsiniz.

Ayrıca burayada bir göz atmanı öneririm: https://support.microsoft.com/tr-tr/help/12440/windows-10-activation

Windows 10 OEM key varmış daha önce. Windows 7 kurunca haliyle etkinleştirmedi, şimdi ise tekrardan Windows 10 kurunca etkinleştirdi. Anormal bir durum yok yani
Şu an ben Windows 10 isoyu yüklemekteyim, laptopa USB'den kurdum. Kurulum sırasında benden key istedi diyelim. Ben de o anlık skip yaptım ve kurulum bitti. Windows 10 açıldı ter-temiz. Şimdi ben o Durmaplay'den alacağım key'i en geç kaç gün içerisinde girebilirim?

Marsa araştırmaya giden insanlar bu kadar tedirgin olmaz heralde ya. Formatı arkadaşların dediği şekilde at. Durmaplayden ödemesini yapıp KEY'ini al. Kurulum sırasında geçsen bile ayarlar kısmında senden KEY isteyecek orda girersin KEY'i. Durmaplay sıkıntılı bir firma değil. KEY'in son kullanma tarihi yok.

Key'in son kullanma tarihi değil. Hani Windows'da yazıyo ya: şu tarihte Windows'un bilmem ne süresi sona erecek. Onu diyorum.(slmgr.vbs /xpr)

Key'in son kullanma tarihi değil. Hani Windows'da yazıyo ya: şu tarihte Windows'un bilmem ne süresi sona erecek. Onu diyorum.(slmgr.vbs /xpr)
Böyle bir durum söz konusu değil. Etkinleştirme yapmadığın sürece Windows'un bazı özelliklerini kullanamayacaksın. Sağ alt köşede oyunlarda dahil sürekli "Windows'u etkinleştir" yazısı görünür. Bu şekilde de Windows'u etkinleştirmeden kullanabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…