Aynılarını bende yaptım ama sonuç yok.Ben de geçen günlerde ücretiz olarak aldım indirdim büyük bir umutla girdim va çalışmayı durdurdu hatası aldım DXSETUP.exe yi denedim olmadı .Dosyaları kontrol ettirdim uplayden (Verify Files) yine olmadı oyunun yedeğini alıp oyunu sildim yedekten kurdum yine olmadı .Dep te denedim oyunu ekleyemedim .Delirmek üzereyim Windows 7 64 bit sistemim .Ekran kartım r7 265 driverını amd nin sitesinden güncelledim .Windows update ten güncelledim .Uyumluluk deneyin diyordu internette onu da denedim hepsini o da olmadı.
Bir bilgisi olan var mı ne yapmalıyım
Oyunun dosya konumunu açıp TheCrew.exe yi yonetici olarak çalıstırınız.Merhaba arkadaşlar ben 64bit Win10 kullanıyorum ve güncellemesini bundan yaklaşık 1 hafta kadar önce yaptım. 64bit 8.1 kullanırken satın aldığım ve en ufak bir hata olmadan oynadığım the crew i bugün Win10 ile ilk defa çalıştırmayı denedim fakat oyun hata verdi. Maalesef herhangi bir ayrıntı da göstermiyor hatayla ilgili The Crew Game çalışmayı durdurdu diyor sadece, durumla ilgili bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olabilir mi? Şimdiden teşekkürler.
Şimdi deneyeceğim olursa geri dönerimValla benimde denemediğim yöntem kalmadı en son defender ı kapattım oldu İnşallah sizdede olur![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.