Windows 10 LTSC 2019.Ben Windows'umu değişterreceğim kasdığından dolayoı ama araştırırken Windows 10 tiny ve 10 Lite diye seçenekler buldum. Sizce 10 tiny mi 10 Lite mi kurmalıyım? Hangisi bilgisayarımı hızlandırır?
10 Tiny. 16 yıllık bilgisayarımı canlandırdıBen Windows'umu değişterreceğim kasdığından dolayoı ama araştırırken Windows 10 tiny ve 10 Lite diye seçenekler buldum. Sizce 10 tiny mi 10 Lite mi kurmalıyım? Hangisi bilgisayarımı hızlandırır?
Windows 10 LTSC 2019.
Microsoft'un kendi sunduğu hafifletilmiş bir sürüm. Gidip de başkasının yaptığı ne olduğu belirsin 3. parti versiyonlar yerine Microsoft'un orijinal Windows sürümünü kullan.LTSC hangisi oluyor kanka.
Microsoft'un kendi sunduğu hafifletilmiş bir sürüm. Gidip de başkasının yaptığı ne olduğu belirsin 3. parti versiyonlar yerine Microsoft'un orijinal Windows sürümünü kullan.
Teşekkürler sen hiç denemiş miydin etkileri kaç FPS oyunlarda.
Ben Windows'umu değişterreceğim kasdığından dolayoı ama araştırırken Windows 10 tiny ve 10 Lite diye seçenekler buldum. Sizce 10 tiny mi 10 Lite mi kurmalıyım? Hangisi bilgisayarımı hızlandırır?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.