Büyük ihtimal gerekmez.Hocam bunu kuracagım lisans anaktarı var mıdır?
Büyük ihtimal gerekmez.Hocam bunu kuracagım lisans anaktarı var mıdır?
Büyük ihtimal gerekmez.
Attığınız linkten haberim yok fakat birçok arkadaşımın ve benim birkaç ay kullandığım hafif sürüm aşağıdakidir. Bir zararını görmedik.
GHOST SPECTRE
hocam acil lisans gerekNexusLite os'ta pek sıkıntı yaşamadım. Sadece performansı beklediğim gibi değildi. Atlas daha performanslı. Belki bizim kasada böyledir bilemiyorum.
Nexuslite OS'ta pek sıkıntı yaşamadım. Sadece performansı beklediğim gibi değildi. Atlas daha performanslı. Belki bizim kasada böyledir bilemiyorum.
Yüklendikten sonra ilk açılışta cmd ekranları açılmaya başlayınca alt f4 abanıp bütün cmd ekranlarını kapatıyoruz. Arama yerine language yazıp çıkan ekrandan türkçe seçip indirip kuruyoruz varsayılan dil seçiyoruz. Hesaptan çıkış gerekli gibi yazı çıkacak onaylıyoruz ve bu kadar. Türkçe oluyor sonraki birkaç açılışta. %90 oranında sanırım oluyor Türkçe.Nasıl Türkçe yapatını soyler mizin kuracagım da.
Yüklendikten sonra ilk açılışta CMD ekranları açılmaya başlayınca alt F4 abanıp bütün CMD ekranlarını kapatıyoruz. Arama yerine language yazıp çıkan ekrandan Türkçe seçip indirip kuruyoruz varsayılan dil seçiyoruz. Hesaptan çıkış gerekli gibi yazı çıkacak onaylıyoruz ve bu kadar. Türkçe oluyor sonraki birkaç açılışta. %90 oranında sanırım oluyor Türkçe.
Yüklerken ingilizce zaten başka dil yok. İmgilizce yüklenecek. Anlattığım işlemler yüklenip açıldıktan sonra yapılacak.Hocam göruntülenme dilin de gozukmuyor Türkçe.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.