nyf11q Centipat Katılım 20 Şubat 2024 Mesajlar 180 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2024 #1 RAM 8 GB Ekran kartı iris xe Grapichs İşlemci intel i5 1135-G7 Lenovo laptop kullanıyorum aygıt yöneticisinde ı2C hıd aygıtında ünlem görünüyor. Kapatıp açmayı denedim ama olmadı.
Lenovo laptop kullanıyorum aygıt yöneticisinde ı2C hıd aygıtında ünlem görünüyor. Kapatıp açmayı denedim ama olmadı.
KS KS nyf11q Centipat Katılım 20 Şubat 2024 Mesajlar 180 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2024 #11 Maomao dedi: Aygıt Yöneticisi'nden öce cihaza sağ tıklayıp güncelleştir deyin, ardıdan tekrardan sürücüyü kurun. Tekrar olmaz ise daha fazla yardımcı olamayabilirim. Genişletmek için tıkla... Hangi cihaza ünlemli olan aygıtsa yok. Artı 0 Eksi
Maomao dedi: Aygıt Yöneticisi'nden öce cihaza sağ tıklayıp güncelleştir deyin, ardıdan tekrardan sürücüyü kurun. Tekrar olmaz ise daha fazla yardımcı olamayabilirim. Genişletmek için tıkla... Hangi cihaza ünlemli olan aygıtsa yok.
Maomao Kilopat Tux Katılım 4 Şubat 2022 Mesajlar 4.991 Makaleler 18 Çözümler 221 Yer Erzincan ❄️ 18 Eylül 2024 #12 Cihaza sağ tıklayıp kaldır deyin ve bilgisayarı yeniden başlatın ve ardından sürücüyü tekrar kurmayı deneyin. Artı 0 Eksi
Cihaza sağ tıklayıp kaldır deyin ve bilgisayarı yeniden başlatın ve ardından sürücüyü tekrar kurmayı deneyin.
KS KS nyf11q Centipat Katılım 20 Şubat 2024 Mesajlar 180 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2024 #13 Maomao dedi: Cihaza sağ tıklayıp kaldır deyin ve bilgisayarı yeniden başlatın ve ardından sürücüyü tekrar kurmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Öyle yaptım ama gelmedi. Artı 0 Eksi
Maomao dedi: Cihaza sağ tıklayıp kaldır deyin ve bilgisayarı yeniden başlatın ve ardından sürücüyü tekrar kurmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Öyle yaptım ama gelmedi.
Maomao Kilopat Tux Katılım 4 Şubat 2022 Mesajlar 4.991 Makaleler 18 Çözümler 221 Yer Erzincan ❄️ 18 Eylül 2024 #14 Daha fazla yardımcı olamıyorum maalesef, bu soruna bir çözüm bulamadım. Artı 0 Eksi
KS KS nyf11q Centipat Katılım 20 Şubat 2024 Mesajlar 180 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2024 #15 Maomao dedi: Daha fazla yardımcı olamıyorum maalesef, bu soruna bir çözüm bulamadım. Genişletmek için tıkla... Aygıt geri gedli ve hala sorunlu sürekli bilgisayarı yeniden başlatmamı istiyor. @Maomao Geri geldi aygıt sürekli sarı ünlem çıkıyor. Son düzenleme: 20 Eylül 2024 Artı 0 Eksi
Maomao dedi: Daha fazla yardımcı olamıyorum maalesef, bu soruna bir çözüm bulamadım. Genişletmek için tıkla... Aygıt geri gedli ve hala sorunlu sürekli bilgisayarı yeniden başlatmamı istiyor. @Maomao Geri geldi aygıt sürekli sarı ünlem çıkıyor.
Maomao Kilopat Tux Katılım 4 Şubat 2022 Mesajlar 4.991 Makaleler 18 Çözümler 221 Yer Erzincan ❄️ 20 Eylül 2024 #16 Sürücüyü tekrar kurunca çalışmıyor mu hocam? Eğer çalışmıyorsa Windows 10 kurup dener misiniz? Artı 0 Eksi
KS KS nyf11q Centipat Katılım 20 Şubat 2024 Mesajlar 180 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2024 #17 Maomao dedi: Sürücüyü tekrar kurunca çalışmıyor mu hocam? Eğer çalışmıyorsa Windows 10 kurup dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Tekrar kurdum zaten bide Windows 10 var. Artı 0 Eksi
Maomao dedi: Sürücüyü tekrar kurunca çalışmıyor mu hocam? Eğer çalışmıyorsa Windows 10 kurup dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Tekrar kurdum zaten bide Windows 10 var.
Maomao Kilopat Tux Katılım 4 Şubat 2022 Mesajlar 4.991 Makaleler 18 Çözümler 221 Yer Erzincan ❄️ 20 Eylül 2024 #18 3.parti yazılımları dener misiniz? İsim vermek yasak olduğundan bjraz araştırın ve sadece kendi farenizin sürücüsünü seçin. Artı 0 Eksi
3.parti yazılımları dener misiniz? İsim vermek yasak olduğundan bjraz araştırın ve sadece kendi farenizin sürücüsünü seçin.