Windows 10 TP 10.0.9901 Sürüm çıktı (Cortana geldi)

Hangi sürümü kullandıysam Windows 7 kadar stabil olmadı, umarım Windows 8'de uğradığım hüsranı telafi eder.
Bunda da aradığımı bulamazsam Linux'a geçerim gibime geliyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Pek umutlu gözükmüyor. Ancak az bir ihtimal gelebilir. 5/6 sene önceye nazaran Türkçe dilini kullanan programlar daha da artmaya başladı. Yani gelme ihtimali olabilir. Şuanlık öyle bir adım görünmüyor ancak inş. gelir.

Peki Windows 8.1'de aldığımız lisans yedeğini Windows 10'da da kullanabiliyor muyuz ? Şuan için anakart'ın UEFI desteklemesi zorunlu mu? Legacy Bios desteği yok mu ?
 
Kurulum esnasında serial key gibi birşey istedi. Ne yazmam gerek ?
Windows 10 TP 6.4.9879 Yeni indirme linkleri
Burada hangisini gireceğinizi yazmıştım. Şuanlık tüm TP sürümlerinde aynı key geçerli.

Peki Windows 8.1'de aldığımız lisans yedeğini Windows 10'da da kullanabiliyor muyuz ? Şuan için anakart'ın UEFI desteklemesi zorunlu mu? Legacy Bios desteği yok mu ?
8.1 lisansı 10 için geçerli olmayacaktır. Ayrıca daha stabil sürüm çıkmadı. Sadece TP sürümlerinde tek serial geçerli. Onu da bir üst mesajdaki linkten bulabilirsin.
 
Torrenti var mı? Upload siteleri çok uzun sürüyor. Hemde linkler uçmuş çoğundan.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı