Evet. Çünkü, relase sürüm değil. Ondan dolayı güncelleme yapamazsın.Yeni isoyu indirip sıfırdan mı sistemi kurmam gerekiyor?
Peki ilerde release olmayacak mı bu yeni sürümler?Evet. Çünkü, relase sürüm değil. Ondan dolayı güncelleme yapamazsın.
Verdiğim sürüm stabil olmayacak. Daha yeni sürüm çıkacak o zaman güncellenebilir sürüm olarak çıkacak.Peki ilerde release olmayacak mı bu yeni sürümler?
Anladım. TR yama şu an bir işe yaramaz. Çünkü, çok güncelleme çıkıyor. Bu arada bunu siz mi modifiye yaptınız ? Yoksa Windows'tan mı alındı ?Verdiğim sürüm stabil olmayacak. Daha yeni sürüm çıkacak o zaman güncellenebilir sürüm olarak çıkacak.
Windows çıkışlıdır. Windows çıkışlı olmayan bir ürünü veya sahte yada oynanmış programı hayatımda paylaşmış değilim.Bu arada bunu siz mi modifiye yaptınız ? Yoksa Windows'tan mı alındı ?
İşe yaramayan nedir? Hem Windows çıkışlı mı diye orj. olanı arıyorsunuz sonra orj. olmayan Türkçe yama işe yaramaz o zaman diyorsunuz! Microsoft çıkışlı olan Türkçe yama bulunmuyor ve sosyalde izin vermiyoruz haberiniz olsun.TR yama şu an bir işe yaramaz. Çünkü, çok güncelleme çıkıyor.
Biliyorum kuralları okuyunca bunlara izin verilmaz diye çıkarım yaptım. İşe yaramamasınin sebebi çok fazla güncelleme ekleniyor. Hangi birine Türkçe Yama çıkarılacak.Windows çıkışlıdır. Windows çıkışlı olmayan bir ürünü veya sahte yada oynanmış programı hayatımda paylaşmış değilim.
İşe yaramayan nedir? Hem Windows çıkışlı mı diye orj. olanı arıyorsunuz sonra orj. olmayan Türkçe yama işe yaramaz o zaman diyorsunuz! Microsoft çıkışlı olan Türkçe yama bulunmuyor ve sosyalde izin vermiyoruz haberiniz olsun.
PC alışıyor. Donanımlar ilk kez 6.4 (Windows 10) sürümü görüyor. Yeni işe girmek gibi bu.Sürüm 10.0.9901'i kurdum. Biraz kasma var o da düzelir zamanla.
Düzelmeyecektir. Cortana ile birlikte eski sistemlerde kasmalar yaşanacaktır. Tam çıkmış sürüm olmadığı için de hata ve donmalar yaşanabilir. Stabil sürüm çıkınca bu sorunlar azalacak ancak eski sistemi olan fazla heyecanlanmasın diyeyim.Aynen. Bir kaç restart yapayım düzelir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.