Windows 10 Türkçe dil olmuyor

shockeistaken

Hectopat
Windows 10 Pro kullanıyorum. İngilizce ISO kurmuştum. Türkçeye geçmek istiyorum. Dil paketini indiriyorum PC'yi reslediğimde otomatik İngilizceye geçiyor. Her seferinde türkçeye geçmek zorunda kalıyorum. İngilizce dili siliyorum tekrar geliyor. Bunu nasıl çözebilirim?

1613303069144.png

Reis sanırım senin Windows sürümün sadece tek dili destekliyor. USB'ye Windows ISO dosyası indir.
En az 16 GB bellek lazım ve format atmayı bilmiyorsan da YouTube'den bakabilirsin. O sırada dil seçmeni istiyor. Türkçe'yi seç, bunu en son seçenek olarak gör eger bilgisayarını Türkçe yapamazsan.

Windows 10 Pro kullanıyorum. İngilizce ISO kurmuştum. Türkçeye geçmek istiyorum. Dil paketini indiriyorum PC'yi reslediğimde otomatik İngilizceye geçiyor. Her seferinde türkçeye geçmek zorunda kalıyorum. İngilizce dili siliyorum tekrar geliyor. Bunu nasıl çözebilirim?
Ben Türkçe Windows'u İngilizce yaptığımda bazı yerler Türkçe kalmıştı. İngilizceden geri de Türkçe dile geri geçiş yapamıyordum. Temiz format amak en iyisi.

Ben Türkçe Windows'u İngilizce yaptığımda bazı yerler Türkçe kalmıştı. İngilizceden geri de Türkçe dile geri geçiş yapamıyordum. Temiz format amak en iyisi.

Bende bir keresinde cortanayı kullanabilmek adına dili değiştirmiştim. Yarısı Türkçe yarısı İngilizce kalmıştı. Haklısın temiz kurulum yapmalı.

Bölgesel biçimi değiştirdiniz mi?
Herşeyi denedim olmadı.
Neyse yapıcak bir şey yok ingilizce kullanmaya devam.İngilizce sıkıntı olmuyordu benım için isteyerek ingilizce yüklemiştim.

Reis sanırım senin Windows sürümün sadece tek dili destekliyor. USB'ye Windows ISO dosyası indir.
En az 16 GB bellek lazım ve format atmayı bilmiyorsan da YouTube'den bakabilirsin. O sırada dil seçmeni istiyor. Türkçe'yi seç, bunu en son seçenek olarak gör eger bilgisayarını Türkçe yapamazsan.

Hayır gerek yok.

Her şeyi denedim olmadı.

Neyse yapacak bir şey yok İngilizce kullanmaya devam. İngilizce sıkıntı olmuyordu benım için isteyerek İngilizce yüklemiştim.

İngilizce dilini silerek tamamen Türkçe şekilde devam edebilirsiniz iyi forumlar.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı