Windows 10 Türkçe Technical Preview Yayınlandı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
W10'un sistem gereksinimlerinde 2 GB belleğe 64-Bit yazıyor. İşlemcinizin 64-Bit olduğundan emin olduktan sonra 64-Bit kurabilirsiniz.

32 bit kursam veya 64 bit kursam aralarında bir performans düşüşü olur mu ?

Son düzenleyen: Moderatör:
İyimidir ama bence , bir çok oyunu desteklemeyecektir.
Bence sizce desteklermi bi cevap verirseniz sevinirim.
W10'da da W8'de olduğu gibi oyunlarla uyumsuz hikayesini yazmaya gerek yok. Uyumlu olcaktır. Ama sürücüler daha çıkmadı. Bu yüzden tam sürüm çıkmadan oyunlarda sürücülerden kaynaklanan sorunlar olabilir.

Spartan geldi mi?
Spartan'ı bilmiyorum ama Cortana'nın gelmiş olması gerekiyor. Cortana'yı denemeye dener. Bende inmesini bekliyorum. Hemen kuracağım.

Teşekkürler. Peki Key Logger olmadığı bilgisini nereden edindiğinizi sorabilir miyim?

Bende KMSpico ile Cracklenmiş Windows 8.1 64 bit Pro kurulu gayet çok memnunum. Oyunlarda veya başka bir şey de hiçbir sıkıntım yok.
Windows 10'u kurabilir miyim yani şimdi ?

1 - Build 9926 Sürümüdür
2- Keylogger yok güvencesi Windows'un kendi sitesinden indirmeniz.
3- Spartan gelmedi daha bir sonraki güncellemede gelir büyük ihtimal
4- Cortana var Fakat Türkiye'de çalışmıyor Bölgeyi En-Us vs. Yapmanız gerekli.

Bu Sürümdeki Özellikler :

• Cortana: Microsoft’un sesli asistanı Cortana gelişmiş olarak masaüstüne geliyor. Fakat şimdilik sadece İngilizce için aktif durumda.
  • Modern 2.0Arayüzü: İkonlar, geçişler, efektler ve menüler tanıtımda olduğu gibi değişiyor.
  • Ortak Uygulamalar: Tanıtımda gösterilen ve telefonlar/tabletler için olan Windows 10 ortak oygulamaları PC’ye geliyor. (Kişiler, Outlook, Haritalar v.b.)
  • Xbox Uygulaması: 21 Ocakta detaylı anlatılan ve Xbox One ile cross-play özelliği v.b özellikler getiren Xbox uygulaması bu güncelleme ile geliyor.
  • Eylem merkezi:Windows Phone 8.1 ile ilk olarak karşımıza çıkan "eylem merkezi", daha gelişmiş bir şekilde karşımıza çıkıyor. Ekstra olarak Windows 10 telefonlarınızla senkronize olarak çalışacak.
  • Continuum: Eylül’de tanıtılan ve tablet/pc ortağı hibrit masaüstü kullanımı da geliyor.
  • Akıllı önizleme modu: Açık olan uygulamaların gösterildiği önizleme modu.
  • 25 Yeni Dil Desteği: Türkçe desteği ile beraber!

Tanıtımda gördüğümüz ancak bu sürümde bulunmayan yenilikler ise; yeni Office ve Spartan tarayıcı şeklinde. Yeni Office ve Spartan geliştirilmekte olduğu için gelmesi biraz zaman alacak.

Son düzenleyen: Moderatör:
İnşallah Aero Glass özelliğini göreceğiz zamanla... Ben umudumu kaybetmeyeceğim...

Simgelerin değişmesi hoş olmuş fakat değişmişken hepsi değişseymiş yenilik geldiği daha bir belirgin olurdu.
Bilisayarım, ağ değişmişken denetim masası, geri dönüşüm kutusu, kullanıcı klasörü ve bazı klasör simgeleri de değişse süperdi. Ben şahsen win8 kullanıyormuşum gibi hissediyorum :)
Geçiş efektlerindeki sadelik, pencere teması ve hız mükemmel. Microsoft bu işi biliyor.
Şimdi dikkat ettim de sol, sağ köşe kapatılmış durumda gezinti özelliklerinde de pasif durumda bulunuyor. Alıştığım köşeler yoksa çalışmayacak mı? :(

Son düzenleme:
@Recep Baltaş Bu tam sürüm mü? Deneme sürüm mü?

Bu ne tam sürüm ne de deneme sürümü. Bu bir önizleme sürümü. Önizleme sürümü nihai sürüm değildir. Kullanım ömrü de genelde 1 yıldır. 1 yıl boyunca sorunsuz kullanırsınız.

@Recep Baltaş peki bir sorun vs. yaşadınız mı ?

Bir sorun yok. Fakat WiFi bağlantısına tıkladığımızda Modern arabirimin açılması kadar salakça bir şey yok. Windows 10 ilk çıktığında yine millet Microsoft'a küfür edecek.

Bu iki gün önce tanıtılan haftaya indirmeye sunulacak olan Windows 10 mu? Yoksa haftaya yenisi gelecek mi?

Haftaya yenisi gelmeyecek. Bu sürüm o sürüm.

Haftaya lansmanda gördüğünüz beta yayınlanacak. Onu sabırsızlıkla bekliyorum.

O sürüm bu sürüm zaten.

Benim PC'im Win 8'de kasıyor. Win 10'u indirmeli miyim?

8.1'de kasan PC Windows 10'da da kasacaktır. O PC miadını doldurmuştur.

Bu sürümde Key Logger var mı acaba? Bilgisi olan cevaplayabilir mi? Bir de ilk mesajda linki verilen iso dosyası Türkçe midir?

Key Logger mı? Şaka mı yapıyorsunuz ?

Spartan geldi mi?

Henüz değil.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı