Windows 10 ucuz lisans kodlarından sıkıntı çıkar mı?

Mahmutab

Hectopat
Dostlar daha demin Windows 10 Pro lisans kodu alıp çalıştırdım 20TL'ye aldım ve çalıştı fakat ileride performans sorunu vb çıkar mı? PC ömrü kısalır mı bilgilendirir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostlar daha demin Windows 10 Pro lisans kodu alıp çalıştırdım 20TL'ye aldım ve çalıştı fakat ileride performans sorunu vb çıkar mı? PC ömrü kısalır mı bilgilendirir misiniz?

Ben almıştım kmspicoydu ucuza alana kadar YT da lisansli Windows 10 Pro yapma videolari var onlara bak yap derim.

Performans sorunuyla lisansın hiçbir alakası olmaz. PC ömrüyle uzaktan yakından alakası olmaz. Lisans kodu çalıştıysa tamam. Zaten ucuz lisanslar çalışmak için var orijinalliğe çok da takılmaya gerek yok bence. KMSpico farklı lisans farklı.

Performansla alakalı bir sorun olmaz çünkü alakası yok.
Bilinmedik yerden aldıysan başkasının çalıntı kredi kartıyla ürün anahtarı alınıp bu şekilde satarak kara para aklıyor olabilirler yani bu konuda korkun olsun olacaksa ama bilindik yerlerden aldıysan anahatarı sorun olmaz onlarda çinden falan alıyor diye hatırlıyorum orada lisans anahatarları çok ucuza satılıyordu.

16 haneli(?) bir kod bilgisayarına nasıl zararlar verir bilemeyeceğim ama korsan bir ürüne para vermek saçmalık oluyor. 2007'de bilmediğimiz için internet cafelerden CD alırdık şu an biliyorum ve korsanı desteklemiyorum ama internet kolumdaki saate gelmişken bedava bir şeye para vermek????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…