Windows 10 ücreti rezervelere yansır mı ?

Ultra

Hectopat
Daha fazla  
Microsoft Windows 10'un hiç bir şekilde ücretsiz olmayacağını duyurmuş. Ben rezerve edenlere Windows 10 ücretsiz dedikleri için rezerve etmiştim. Şimdi biz rezerve edenler de ücret ödeyecek mi ?

Böyle bir şey yok. Nereden duydunuz bilmiyorum açıkçası. Lisanslı Windows 7 ve Windows 8 sahipleri 1 yıl boyunca ücretsiz geçiş yapabilecek.

''Windows 10 uygun Windows 7 SP1, Windows 8.1 Update ve Windows Phone 8.1 cihazları için ücretsiz bir yükseltmedir. Bu ücretsiz yükseltme Windows 10'in piyasaya sürülmesinin ardından bir yıl boyunca sunulacaktır. Yükseltme işlemini yapmanızın ardından Windows 10'i keyifle kullanabilirsiniz.''

Tam anlayamadım. 1 yıl sonunda para mı vereceğiz ?

Tam anlayamadım. 1 yıl sonunda para mı vereceğiz ?
Hayır, 1 yıl içinde geçiş yaparsanız daha sonra hiçbir şekilde ödeme yapmayacaksınız. Daha açık konuşursam ömür boyu bedava kullanabilirsiniz yani . 29 Temmuz 2016'dan sonra geçiş yapmak isterseniz ücret ödemeniz gerekiyor.

@uacellat_62, yani 1 yıl içinde yapılan güncelleme (yükseltme) tamamen ücretsiz oluyor öyle mi?
Yanılmıyorsam bu soruyu bi yerde daha duymuştum... ancak bazen kafa durma noktasına geliyor.
Evet, tamamen ücretsiz oluyor. Microsoft Türkiye sorumlusu defalarca açıkladı. En geç 29 Temmuz 2016'ya kadar güncellemenizi yapın, elinizde Windows 10 lisansı olsun. Artık kullanıp kullanmamak size kalmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…