Tam anlayamadım. 1 yıl sonunda para mı vereceğiz ?''Windows 10 uygun Windows 7 SP1, Windows 8.1 Update ve Windows Phone 8.1 cihazları için ücretsiz bir yükseltmedir. Bu ücretsiz yükseltme Windows 10'in piyasaya sürülmesinin ardından bir yıl boyunca sunulacaktır. Yükseltme işlemini yapmanızın ardından Windows 10'i keyifle kullanabilirsiniz.''
Hayır, 1 yıl içinde geçiş yaparsanız daha sonra hiçbir şekilde ödeme yapmayacaksınız. Daha açık konuşursam ömür boyu bedava kullanabilirsiniz yaniTam anlayamadım. 1 yıl sonunda para mı vereceğiz ?
Evet, tamamen ücretsiz oluyor. Microsoft Türkiye sorumlusu defalarca açıkladı. En geç 29 Temmuz 2016'ya kadar güncellemenizi yapın, elinizde Windows 10 lisansı olsun. Artık kullanıp kullanmamak size kalmış.@uacellat_62, yani 1 yıl içinde yapılan güncelleme (yükseltme) tamamen ücretsiz oluyor öyle mi?
Yanılmıyorsam bu soruyu bi yerde daha duymuştum...ancak bazen kafa durma noktasına geliyor.
![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.