Windows 10 ücretsiz mi ?

korsan456

Hectopat
Daha fazla  
Satın almaya baktım 700 tl :D Napacaz biz? :D Windows 10 ücretsiz mi ? Cracksiz etkinleştirme olur mu? Hakka giriyor muyuz ? :D

Son düzenleyen: Moderatör:
Konu hakkında tam bir fikrim yok ama bir ara eski sürüm korsanlarda güncelleştirme yapabilir gibi bir şeyler okumuştum. İnternette okuduğuma göre de bazı kişiler korsan olan win7 bilgisayarlarını windows 10 a güncellemişler. Başka bir forumda ki kişi de 6 aya yakındır kullandığını belirtmiş. Bütün güncellemeleri alıyormuş. Eskiden güncelleme yapılırsa yakalanıyordu sistem.

Eğer şuanki sisteminde crack'li Windows 7, 8 veya 8.1 varsa zaten direk güncelleştirne gelir ve yaptığın zaman orijinal Windows 10 kullanandan farkın kalmaz. Ama hak yemek konusunda crack yaptığın her anda eğer sen parasını ödemezsen satın alan herkesin hakk'ını yemiş olursun.
Windows 10 orijinalleştirmeden de kullanılabiliyor ama birçok özelliğinden mahrum kalıyorsun. G2A gibi bir siteden orijinal Windows 10 keyi edinmeni öneririm.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Merhaba, windows'un sitesinde windows 10'a ücretsiz olarak erken erişimden faydalanarak yükseltmeniz mevcut.Fakat yükseltmenizi önermiyorum hergün defalarca kez güncelleştirme geliyor, optimize sorunu var şuan, bir sürü sorunu var.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı