Windows 10 Ücretsiz Olarak Kullanılabilir mi?

10 liralık keyler de legal değil sırf para vermiş olman onu legal yapmaz bunu konuyla belirttim. Korsanların dijital sistemi kırdığı bir programla kalıcı olarak dijital lisans elde ettiğini ve bunu insanlara 10 lira gibi bir fiyatla sattığını belirttim.
Yapar mı yapmaz mı bilmiyorum ama 3.parti yazılımlara gerek kalmadan windows etkinleştir yazısını 5 TL'ye ömür boyu kaldırabilmek için bile verilebilir bu para. :D

10 liralık keyler de legal değil. Sırf para vermiş olman onu legal yapmaz bunu konuyla belirttim. Korsanların dijital sistemi kırdığı bir programla kalıcı olarak dijital lisans elde ettiğini ve bunu insanlara 10 lira gibi bir fiyatla sattığını belirttim.
Güvenilir ve orijinal olarak ucuza Windows anahtarı satan yerler var. Bu yeni bir şey değil. Genelleme yapmak yanlış. İlla gidip 700 TL vermeye gerek yok.

Ücretsiz hiçbir şey legal olmaz. Ücretsiz kullanmak için ne yapman gerektiğini biliyorsun. Ayrıca bu tarz konulara yöneticiler sıcak bakmıyor forumda.
Konu sahibinin bahsettiği şey bu değil. Ürün anahtarı almadan Windows 10 kullanabilir miyim ve bu yasal mı? Evet yasal. Ürün anahtarım yok diyerek daha sonra aktifleştirme işlemi yapılabiliyor. Bazı özellikler kapalı oluyor ve Windows Etkinleştir yazısı çıkıyor. Son zamanlarda niye Windows olayı bu kadar abartıldı anlamıyorum.

Son düzenleme:
10 liralık keyler de legal değil. Sırf para vermiş olman onu legal yapmaz bunu konuyla belirttim. Korsanların dijital sistemi kırdığı bir programla kalıcı olarak dijital lisans elde ettiğini ve bunu insanlara 10 lira gibi bir fiyatla sattığını belirttim.
Ve bunu koskoca Microsoft çözemiyor öyle mi? Yine güldürdünüz.

Microsoft isterse desteği keser. Microsoft crackli sistemlere bile desteğini sunuyor.
O kullananların mallığı, Microsoft'un değil. Arka planda sömürülüyorlar, haberleri yok. Windows etkinleştirilmeden de orijinal gibi kullanılabiliyor. Sadece sağ alta yazı ve birkaç kişileştirme ayarı kapalı oluyor.

O kullananların mallığı, Microsoft'un değil. Arka planda sömürülüyorlar, haberleri yok. Windows etkinleştirilmeden de orijinal gibi kullanılabiliyor. Sadece sağ alta yazı ve birkaç kişileştirme ayarı kapalı oluyor.
Aynen öyle. Zaten o programı yapanlar da hayrına yapmıyor, bilgisayarı sömürüyorlar.

Bedavaya hiçbir şey legal olmaz gibi düşündüm ondan açtım konuyu ve sadece legal midir sorusu için açtım. Şimdi 10 20 liralik key linkleri birakmişsiniz iyi guzel kartimda para var alabilirim fakat onlar güvenilir midir ? Kurduğum zaman sağ altta etkinleştirin yazısı görmek pek istemiyorum açıkçası. Herhangi bir video yada görsel var mı elinizde yada @deRNier gibi kullanan ? Ona göre satın alacağım. Teşekkürler bilgilendirmeler için bu arada.

Bedavaya hiçbir şey legal olmaz gibi düşündüm ondan açtım konuyu ve sadece legal midir sorusu için açtım. Şimdi 10 20 liralik key linkleri birakmişsiniz iyi guzel kartimda para var alabilirim fakat onlar güvenilir midir ? Kurduğum zaman sağ altta etkinleştirin yazısı görmek pek istemiyorum açıkçası. Herhangi bir video yada görsel var mı elinizde yada @deRNier gibi kullanan ? Ona göre satın alacağım. Teşekkürler bilgilendirmeler için bu arada.
Luna Tech’i bilmiyorum ama Yazılım Budur gayet güvenilir banada burdaki bir konuda önerdiler ve gayet memnun kaldım 15 dk içinde kodu yolladılar

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı