Windows 10 UEFI kurulumda diskler gözükmüyor

kutukak

Hectopat
Yer
ISPARTA
Daha fazla  
Meslek
Veteriner Hekim
Bilgisayarim Asus N56vz ilk defa uefi ile kurulum gerceklestirecegim. Flash diski rufus ile uefi olarak hazirladim usb bellekten kurulumu calistirdim fakat kurulum ekrani geldi ve dil kismini gectikten sonra soyle bir ekranla karsilastim. Driver istiyor anlamadim.
Ayrica UEFI ile ilk defa kuracagim icin hardiskim 2 bolum seklinde. C ve d olarak. D depo olarak kullaniyorum. Hardisk hepsi sifirlanmasi gerekiyor mu? Yoksa sadece c yi partlandiracagim?

Windows 10.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 10 legacy olarak kurdum fakat uefi olarak daha iyi olacak cunku acilis cok yavas.

Sata modu ahci olarak ayarli. Bu problem neyden kaynaklanmis olabilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, eğer usb 2.0 portuna takıp format atmayı denerseniz büyük ihtimal sorununuz çözülecektir.
Aynı sorun bende olmuştu format ekranında 3.0 portundan çıkartıp 2.0'a taktım düzeldi.

Benim bilgisayarda 4 tane usb 3.0 var usb 2.0 yok o yüzden mecburen uefi kurulum yaparken veren bu hatayi hazurladigim dvd ile kuruluma devam ederek duzeltiyorum.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı