ckctv Centipat Katılım 22 Şubat 2024 Mesajlar 311 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2025 #1 Arkadaşlar bende orijinal Windows 10 keyi var ben bunu Windows 11 kurulumu yaparken kullanabiliyorum soruma gelecek olursak Windows 11 LTSC kurulumu yaparken kullanabilir miyim? Öneriniz neler?
Arkadaşlar bende orijinal Windows 10 keyi var ben bunu Windows 11 kurulumu yaparken kullanabiliyorum soruma gelecek olursak Windows 11 LTSC kurulumu yaparken kullanabilir miyim? Öneriniz neler?
Çözüm Teru 10 Haziran 2025 Kullanamazsınız. Performansta sorun olmaz. Tema gibi özellikler kısılıyor o kadar.
KS KS ckctv Centipat Katılım 22 Şubat 2024 Mesajlar 311 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2025 #11 Teru dedi: Kullanıyorsunuz dediğim gibi sorun olmuyor fakat bir noktadan sonra etkinleştirmenizi ister. Onun için de key bulursunuz internetten. Genişletmek için tıkla... Tamamdır deniyorum şu an bakalım oyun performansı nasıl desteğiniz için teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
Teru dedi: Kullanıyorsunuz dediğim gibi sorun olmuyor fakat bir noktadan sonra etkinleştirmenizi ister. Onun için de key bulursunuz internetten. Genişletmek için tıkla... Tamamdır deniyorum şu an bakalım oyun performansı nasıl desteğiniz için teşekkür ederim.