Windows 10 ürün anahtarı almak

Microsoft'a sorduğum için söylüyorum. Destek üzerinden iletişime geçmiştim. O OEM Key'ler hurda laptoplardan sökülür ve o Key'ler yasal değil. Bunu üreticisi Microsoft söylüyor.

İsteyene kanıtlayabilirim.

Ne oluyor mesela lisanssız derken? 6 tane bilgisayarda aynı şekilde kullanıyorum. 4-5 sene oldu. Hiçbir sorun olmadı. Her formattan sonra otomatik etkinleştiriliyor. Varsa şahit olduğunuz bir sorun, onu yazın da bilelim.

Merhaba Acer Nitro 5 aldım ve.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Buradan izleyip kuracağım. Ama ürün anahtarını nereden alabilirim? Bunu burada sormam yasak mı onu da bilmiyorum.

Hocam OEM Key'leri yurt dışından getirip yasal olmayan yollar ile ülkeye sokup satıyorlar aslında Key'ler gerçektir ( hepsinde değil)arkadaşlar. Çünkü bazı Key'ler kulanılmış oluyor ama alabilirsiniz bütçeniz iyi değilse neredeyse herkes böyle kullanmakta.

Merhaba Acer Nitro 5 aldım ve.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Buradan izleyip kuracağım. Ama ürün anahtarını nereden alabilirim? Bunu burada sormam yasak mı onu da bilmiyorum.

Sizin iyi bütçeniz var mıdır? Orijinal lisanslar pahalıdır. Diğerleri o OEM denenler yasal değil ve üçkağıtçılıktan başka bir şey değil.
Hocam OEM Key'leri yurt dışından getirip yasal olmayan yollar ile ülkeye sokup satıyorlar aslında Key'ler gerçektir ( hepsinde değil)arkadaşlar. Çünkü bazı Key'ler kulanılmış oluyor ama alabilirsiniz bütçeniz iyi değilse neredeyse herkes böyle kullanmakta.

Yanlış biliyorsunuz hurda laptoplardan söküyorlar hatta Recep Baltaş'ın bir konusu vardı.

Ne oluyor mesela lisanssız derken? 6 tane bilgisayarda aynı şekilde kullanıyorum. 4-5 sene oldu. Hiçbir sorun olmadı. Her formattan sonra otomatik etkinleştiriliyor. Varsa şahit olduğunuz bir sorun, onu yazın da bilelim.
Nasıl bir kafada yaşıyorsun anlamıyorum ya. Birinin çalışıp emek harcadığı bir şeyi sırf üşendiğin için hakettiği paraya almıyorusun. Emek hırsızlığı yeterli bir sebep.

Nasıl bir kafada yaşıyorsun anlamıyorum ya. Birinin çalışıp emek harcadığı bir şeyi sırf üşendiğin için hakettiği paraya almıyorusun. Emek hırsızlığı yeterli bir sebep.

Onu bırak bir de o üçkağıtçı satanları yükseltiyorlar. Benim gözümde CMD ile etkinleştirmek daha iyi üçkağıtçıları yükseltmek yerine.
Aslında bu biraz maddi durumuyla alakalı olabilir. Benim de öyle maalesef :(

Öyle ise CMD üzerinden etkinleştirmenizi öneririm. Küçük bir araştırma ile yapabilirsiniz.

Aslında bu biraz maddi durumuyla alakalı olabilir.Benim de öyle maalesef :(
Anlıyorum her insanın maddi durumu hakettiği değerde olmaya bilir, benimde maddi durumum iyi değil böyle konuştuğuma bakmayın 😁. Ama sonuçta bu emek hırsızlığı için bir bahane değil. Keşke bilgisayar seçerken işletim sisteminide bütçeye ekleseydiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı