srdryldrm Hectopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 288 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2021 #21 gulerardaeren dedi: Nasıl bir kafada yaşıyorsun anlamıyorum ya. Birinin çalışıp emek harcadığı bir şeyi sırf üşendiğin için hakettiği paraya almıyorusun. Emek hırsızlığı yeterli bir sebep. Genişletmek için tıkla... Windows un kendi ürettiği dağıttığı key satıyor adam istediği fiyata. Ben de ondan alıyorum. Crack yok bir şey yok, nerede hırsızlık? Karşındakini direkt hırsızlıkla suçlayacak kadar kaptırmanıza gerek yok.
gulerardaeren dedi: Nasıl bir kafada yaşıyorsun anlamıyorum ya. Birinin çalışıp emek harcadığı bir şeyi sırf üşendiğin için hakettiği paraya almıyorusun. Emek hırsızlığı yeterli bir sebep. Genişletmek için tıkla... Windows un kendi ürettiği dağıttığı key satıyor adam istediği fiyata. Ben de ondan alıyorum. Crack yok bir şey yok, nerede hırsızlık? Karşındakini direkt hırsızlıkla suçlayacak kadar kaptırmanıza gerek yok.
Hamza Ensar Sağlam Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 19.061 Makaleler 15 Çözümler 40 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2021 #22 srdryldrm dedi: Windows un kendi ürettiği dağıttığı key satıyor adam istediği fiyata. Ben de ondan alıyorum. Crack yok bir şey yok, nerede hırsızlık? Karşındakini direkt hırsızlıkla suçlayacak kadar kaptırmanıza gerek yok. Genişletmek için tıkla... Microsoft üretsin ne değişti? Yasal olmayan yollar ile yapılıyor.
srdryldrm dedi: Windows un kendi ürettiği dağıttığı key satıyor adam istediği fiyata. Ben de ondan alıyorum. Crack yok bir şey yok, nerede hırsızlık? Karşındakini direkt hırsızlıkla suçlayacak kadar kaptırmanıza gerek yok. Genişletmek için tıkla... Microsoft üretsin ne değişti? Yasal olmayan yollar ile yapılıyor.
gulerardaeren Hectopat Katılım 25 Haziran 2019 Mesajlar 127 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Diğer 24 Şubat 2021 #23 srdryldrm dedi: Windows un kendi ürettiği dağıttığı key satıyor adam istediği fiyata. Ben de ondan alıyorum. Crack yok bir şey yok, nerede hırsızlık? Karşındakini direkt hırsızlıkla suçlayacak kadar kaptırmanıza gerek yok. Genişletmek için tıkla... Windows'un kendi ürettiği ve dağıttığı key'e satmıyor işte olay o. Hurda bilgisayarlardan ve yurtdışından getirtiyorlar. Redirecting answers.microsoft.com Böyle düşünüyorsunuz galiba.
srdryldrm dedi: Windows un kendi ürettiği dağıttığı key satıyor adam istediği fiyata. Ben de ondan alıyorum. Crack yok bir şey yok, nerede hırsızlık? Karşındakini direkt hırsızlıkla suçlayacak kadar kaptırmanıza gerek yok. Genişletmek için tıkla... Windows'un kendi ürettiği ve dağıttığı key'e satmıyor işte olay o. Hurda bilgisayarlardan ve yurtdışından getirtiyorlar. Redirecting answers.microsoft.com Böyle düşünüyorsunuz galiba.