Windows 10 ürün anahtarı nereden bulunur?

4gbflashbellek

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba,

Windows 7 Home Basic 64 bit sistemimi Windows 10'a yükseltmek istiyorum fakat 2 soru var aklıma takılan.

1) Şimdi USB'yle Windows 10'u yüklersem ürün anahtarını nereden bulacağım? Çünkü Windows 7 format CD'mle format atarken Home basic hariç başka birini yüklediğimde laptobun arkasında yazan ürün anahtarını kabul etmiyor. Zaten laptobun altında Home basic yazıyor. Peki ben şimdi Windows 10 yüklersem bu Windows 7 Home basic ürün anahtarını kabul eder mi ?

2) Windows 7 kurarken C'yi biçimlendiriyorum ben d'de önemli verilerim var ona dokunmuyorum. Şimdi Windows 10'u yüklerken soracak mı bana 7'de olduğu gibi? Biçimlendireceğim diski seçecek miyim D'deki verilerimin kaybolmaması için ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Win7 orjinal ise zaten altta kendisi win8'e yada 10 için seni yönlendirmesi lazım güncellemeleri aç güncelle eğer gelmezse son çare format atarsın ama bilgisayarın orjinal sistemi gider yazık edersin

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı