Windows 10 Ürün Anahtarını Kabul Etmiyor

Dediğim gibi kurulum yaparken lisans girme. Kurulumdan sonra da elle lisans girme muhtemelen olacaktır.

Dediğim gibi kurulum yaparken lisans girme. Kurulumdan sonra da elle lisans girme muhtemelen olacaktır.
Dediğiniz gibi yaptım. Fakat kodu kendisi yine girmiş ne yapıcam ?

Bu arada yardımcı olabilecek başka birileri var mı ?

Tamam zaten kodu kendisi girecekti. Şimdi bir kaç kez etkinleştir butonuna tıklar mısınız ?

Tamam zaten kodu kendisi girecekti. Şimdi bir kaç kez etkinleştir butonuna tıklar mısınız ?
Hangi butona ? Ürün anahtarını değiştir butonuna mı ?

Bu arada Anahtarın orada son 5 hanesi yazıyor ve bu benim anahtarım ile aynı kendi otomatik bir anahtar vermemiş direk benim anahtarımı girmiş.

Bilgisayarı yeniden başlattın mı diye sorasım var ama yapmışsındır muhtemelen.
Windows 10'u neden etkinleştiremiyorum? - Windows Yardım
  1. Başlat'a
    gidin ve ardından Ayarlar > Güncelleştirme ve güvenlik > Etkinleştirme'yi seçin.
  2. Mağazaya Git'i seçin ve cihazınız için geçerli bir lisansın kullanılabilir olup olmadığını denetleyin. Kullanılabilir bir lisans yoksa, Mağaza'dan Windows satın almanız gerekir.
    Not
    • Bu yalnızca, cihazınızın donanımında bir değişiklik yapmadıysanız geçerlidir.

Windows'u yeniden başlatmadım galiba tekrar başlatayım. Bu yazdığınızı gördüm ama nereden denetleyeceğimi bulamadım.

Dediğim şekilde olması lazımdı. :S Doğru Windows sürümünü indirdiğine eminsin değil mi ?

Bir de şuan bilgisayar update yapıyor karşıdan indiriyor. Acaba yeniden başlatsam bir şey olur mu ?

Valla nerden denetlendiğini bende bilemiyorum. Windowsu bir kaç kez yeniden başlatın İnşallah olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…