Windows + Shift + s kısayol tuşları ile Windows 10 üzerinden ekran görüntüsü alabiliyordum fakat şimdi alamıyorum. Bir hata da çıkmıyor, ne yapmam gerek?
PrintScreen vs Fn'in yanında Windows işareti ve aynı anda basın alır.
Windows + Shift + s kısayol tuşları ile Windows 10 üzerinden ekran görüntüsü alabiliyordum fakat şimdi alamıyorum. Bir hata da çıkmıyor, ne yapmam gerek?
Alıntı ve taslak uygulaması duruyor mu? Başlangıçtan bulabilirsin.ShareX uygulamasının bir kısayolu var mıdır?
Zaten konuda bahsettiğim gibi kullanamıyorum? Konuyu okuyup cevap verin lütfen.
LightShot kullanın. Son derece basit ve kullanışlı bir araç.
Lightshot — ekran alıntısı aracı Mac & Win için
app.prntscr.com
Daha profesyonel isterseniz ShareX.
![]()
ShareX - The best free and open source screenshot tool for Windows
ShareX is a free and open source program that lets you capture or record any area of your screen and share it with a single press of a key. It also allows uploading images, text or other types of files to many supported destinations you can choose from.getsharex.com
Alıntı ve taslak uygulaması duruyor mu? Başlangıçtan bulabilirsin.
Prt scr etkinleştirin. Etkinleştirirseniz yine tam değil bir yerin ekran alıntısını alabilirsiniz.Kısayol yerine ShareX indirdim ve kısayolları ekranda yazıyor. Teşekkür ederim.
Evet duruyor.
Soruyu okumadan cevap vermeyin. Tam ekran almak istemiyorum diyor.
Prt scr etkinleştirin. Etkinleştirirseniz yine tam değil bir yerin ekran alıntısını alabilirsiniz.
Uygulamayı kaldırıp Microsoft Store'dan tekrar indirmeyi deneyin. Belki bir çözüm olabilir.Kısayol yerine ShareX indirdim ve kısayolları ekranda yazıyor. Teşekkür ederim.
Evet duruyor.
Prt scr etkinleştirin. Etkinleştirirseniz yine tam değil bir yerin ekran alıntısını alabilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.