UmutSavci
Megapat
Daha fazla
- Meslek
- Öğrenci
Merhaba sistem özelliklerim bunlardır. Ve 16.08.2019 19.05 gibi ekteki mavi ekran hatasını aldım. 6 Aydır bilgisayar kutu içerisinde durdu. Askere gitmiştim.
Geldiğimden beri 1-2 kere mavi ekran yedim.
Biraz önce de yedim.
Sistemi ise 2017 Ağustos ayında topladım. O zamandan bu yana kadar hiç mavi ekran hatası almamıştım.
Askerden gelince de 1-2 kere yedim. Bugün ise bilgisayarcıya götürüp termal macun ve kasa içini temizletmek istedim.
Fanlar vs düzgün calısmakta. İçi bayağı temizlendi. Telefon açtım bitti mi işi diye o sıra ekran kartının garantisi var mı hala dedi termal macunu yenileyelim mi diye sordu. Garantisinin bittiğini söyledim. Onu da yenilettirdim. Neyse, biraz önce oyuna girdim ve birden mavi ekran verdi. Ekteki hatayı arattırdım Google'da RAM'lerin yüksek kullanımından dolayı mavi ekran verdiği yazmakta. E ben zaten sürekli kullanıyordum mavi ekran almıyordum. Ne değişmiş olabilir. Nasıl kontrol edebilirim?
Geldiğimden beri 1-2 kere mavi ekran yedim.
Biraz önce de yedim.
Sistemi ise 2017 Ağustos ayında topladım. O zamandan bu yana kadar hiç mavi ekran hatası almamıştım.
Askerden gelince de 1-2 kere yedim. Bugün ise bilgisayarcıya götürüp termal macun ve kasa içini temizletmek istedim.
Fanlar vs düzgün calısmakta. İçi bayağı temizlendi. Telefon açtım bitti mi işi diye o sıra ekran kartının garantisi var mı hala dedi termal macunu yenileyelim mi diye sordu. Garantisinin bittiğini söyledim. Onu da yenilettirdim. Neyse, biraz önce oyuna girdim ve birden mavi ekran verdi. Ekteki hatayı arattırdım Google'da RAM'lerin yüksek kullanımından dolayı mavi ekran verdiği yazmakta. E ben zaten sürekli kullanıyordum mavi ekran almıyordum. Ne değişmiş olabilir. Nasıl kontrol edebilirim?
081619-7296-01
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.
www.mediafire.com
- İşlemci: Intel® Core™ I7-7700K @ 4.2GHz
- Ekran Kartı: MSI GTX 1060 Gaming X+ 6G
- Anakart: MSI Z270 GAMING PRO
- RAM: Corsair Vengeance LED 16 GB 3200 MHz.
- Depolama: Samsung 860 Evo M.2 250GB M.2 2.5" SSD - Seagate Barracuda HDD, 4.0TB
Son düzenleyen: Moderatör: