Çözüldü Windows 10 "unexpected Store exception" mavi ekran hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

erdalkömürcü

Kilopat
Merhabalar. Bugünlerde bilgisayarım durduk yere mavi ekran vermeye başladı. Mavi ekran hatasından sonra sistemi çalıştırdığımda çok geç açılıyor. HDD durmadan kapanıp açılıyor. Çözümünü bilen birisi varsa yardım edebilir mi?
Not: Windows SSD'ye kurulu.

Minidump dosyası

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
1) Vanguard kaldırın.

2) Malwarebytes güncel değilse güncelleyin. Zaten güncelse, crackli ise ya da deneme sürümü ise kaldırın.

3) DDU ile sürücülerinizi kaldırın ve WHQL sürüm bir sürücü kurun. DDU rehberi aşağıda.

4) Memtest86 uygulayıp sonuçları paylaşın.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
1) Vanguard kaldırın.

2) Malwarebytes güncel değilse güncelleyin. Zaten güncelse, crackli ise ya da deneme sürümü ise kaldırın.

3) DDU ile sürücülerinizi kaldırın ve WHQL sürüm bir sürücü kurun. DDU rehberi aşağıda.

4) Memtest86 uygulayıp sonuçları paylaşın.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Çözüm
Bilgisayarda Valorant yüklü değil fakat Malwarebytes deneme sürümü olduğu için kaldırıyorum. Teşekkür ederim.

Güncelledim yazdıklarımı. Bir bakarsınız ve sorun çözülürse çözüldüğünü belirtirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı