Bende %90dan sonra çok yavaşladı nerdeyse yarım saatte bir artıyordu. %99da yaklaşık 1.5 saat bekledim ama sonra kapattım.Bi' iki saate düzelir diye tahmin ediyorum.
Tekrar güncellemeye çalışır. En iyisi güncellemek ve kökten Update ve Update ile alakalı ne kadar hizmet varsa silmek. Ben öyle kullanıyorum ve sistemim hem çok hızlı hem de bir sürü depolama alanı kaldı boşta.Bende %90dan sonra çok yavaşladı nerdeyse yarım saatte bir artıyordu. %99da yaklaşık 1.5 saat bekledim ama sonra kapattım.
Toplam kaç saat sürdü seninTekrar güncellemeye çalışır. En iyisi güncellemek ve kökten Update ve Update ile alakalı ne kadar hizmet varsa silmek. Ben öyle kullanıyorum ve sistemim hem çok hızlı hem de bir sürü depolama alanı kaldı boşta.
Ayrıca CPU, Disk, Ram kaynaklarını sömürmüyor bu trojan Microsoft.
Ne saati, 1.5 gün sürdü.Toplam kaç saat sürdü senin
Niye öyle oldu SSD yok muNe saati, 1.5 gün sürdü.
Var ama canları istemiyor beyefendilerin. Eskiden oldu bu olay. Ben de her yeni Windows kurduğumda artık Update ve alakalı ne varsa kaldırıyorum. Çok faydalı bir olay.Niye öyle oldu SSD yok mu
Benim SSD yok ve çok yavaş ilerliyor cidden. %99 olana kadar 5 saat geçmişti. Hızlandırmanın bir yolu yok mu?Var ama canları istemiyor beyefendilerin. Eskiden oldu bu olay. Ben de her yeni Windows kurduğumda artık Update ve alakalı ne varsa kaldırıyorum. Çok faydalı bir olay.
Bilmiyorum ki vallahi.Benim SSD yok ve çok yavaş ilerliyor cidden. %99 olana kadar 5 saat geçmişti. Hızlandırmanın bir yolu yok mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.