L luthermartin Hectopat Katılım 1 Kasım 2020 Mesajlar 3.597 Makaleler 20 Çözümler 12 Yer Şahinbey 15 Nisan 2021 #1 Arkadaşlar, FH4 Demo sürümünü indirmek istiyorum ama Windows Update kapalı gözüküyor. Açtım gene kapanıyor. SU10updates diye bir program gördüm, sildim, açılmıyor. Sebebi nedir?
Arkadaşlar, FH4 Demo sürümünü indirmek istiyorum ama Windows Update kapalı gözüküyor. Açtım gene kapanıyor. SU10updates diye bir program gördüm, sildim, açılmıyor. Sebebi nedir?
Çözüm L L luthermartin 15 Nisan 2021 Arkadaşlar sorun çözülmüştür. FH4 indirme başlatılmadığı zaman yeniden indirin diye bir tuş olacak. Ona bastıktan sonra başlayacaktır.
Arkadaşlar sorun çözülmüştür. FH4 indirme başlatılmadığı zaman yeniden indirin diye bir tuş olacak. Ona bastıktan sonra başlayacaktır.
Bozkurt1907 Hectopat Katılım 3 Şubat 2021 Mesajlar 610 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2021 #2 Hizmetlere girip oradan Windows Update kapalıysa açık açıksa kapatıp tekrar açmayı deneyin ardından bilgisayarı yeniden başlatın. Artı 0 Eksi
Hizmetlere girip oradan Windows Update kapalıysa açık açıksa kapatıp tekrar açmayı deneyin ardından bilgisayarı yeniden başlatın.
KS KS L luthermartin Hectopat Katılım 1 Kasım 2020 Mesajlar 3.597 Makaleler 20 Çözümler 12 Yer Şahinbey 15 Nisan 2021 #3 Arkadaşlar sorun çözülmüştür. FH4 indirme başlatılmadığı zaman yeniden indirin diye bir tuş olacak. Ona bastıktan sonra başlayacaktır. Artı 0 Eksi Çözüm
Arkadaşlar sorun çözülmüştür. FH4 indirme başlatılmadığı zaman yeniden indirin diye bir tuş olacak. Ona bastıktan sonra başlayacaktır.